U zocht op: cnc draaien

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Mondiale

Gentsesteenweg 311 -9240Zele

Erkend leverancier van de meest vooraanstaande merken van nieuwe en tweedehands metaalbewerkingsmachines.

Melis

Frederik Burvenichstraat 138 -9050Gentbrugge

Melis nv. uw partner voor gieterij, non-ferro metalen, plaatbewerking, constructie en allerlei specialiteiten voor de bouwnijverheid. Gespecialiseerd in het vervaardigen van metaalproducten op maat.

De Pecker Gent

Eddastraat 43 -9042Sint-kruis-winkel

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Toeleveringsbedrijf Van Landuyt

Kalkensteenweg 21 -9230Wetteren

TVL, Toeleveringsbedrijf Van Landuyt te Wetteren, verspaand en monteert gietstukken en smeedstukken voor vrachtwagens, bussen, windenergie, graafmachines en compressoren. TOELEVERINGSBEDRIJF VAN LANDUYT NV

Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

De Craecker Matrijzen

Grote Steenweg 39 -9340Lede

De Craecker Matrijzen N.V. werd opgericht in 1968 door Roger De Craecker. Deze bouwde het bedrijf uit met kennis in kap- en plooimatrijzen, maar daarnaast steeds meer in spuitgietmatrijzen.

Demival

Machelenstraat 169 -9800Deinze

Demival is een beschutte werkplaats in Deinze.U kan bij ons terecht voor o.a. verpakken, bestukken van printplaten, elektro- en technische montage, metaal- en kunststofbewerking, groendienst en opkuis van gebouwen en terreinen evenals uitwerk.