U zocht op: cnc machines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Mitutoyo Belgium

Hogenakkerhoekstraat 8 -9150Kruibeke

Mitutoyo wordt gedreven door het heldere en compromisloze doel de beste kwaliteitsproducten en de meeste waarde overal beschikbaar te maken; van een bescheiden begin in 1934 tot de belangrijkste leverancier van meetapparatuur wereldwijd tegenwoordig.

Noblesse Benelux

Neringstraat 2 -1840Londerzeel

NOBLESSE BENELUX N.V. neemt als KMO sinds 1953 een aparte plaats in de sector houtbewerkingsmachines in. Als specialist in verschillende niches streven wij ernaar een betrouwbare partner te zijn, die kwaliteitsoplossingen aanbiedt.

B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Sks Machines

Bedrijvenpark De Veert 13-014 -2830Willebroek

Onze activiteiten: revisie van werktuigmachines zowelelektrisch als mechanisch, volledige ombouw dus retrofit vanwerktuigmachines (plaatsen vannieuwe NC sturingen op bestaandemachines, met volledige nieuwebekabeling motoren, enz.),...

Perdaen-dehooghe

Anthonis De Jonghestraat 1 -9100Sint-niklaas

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines.

De Beule Technics

Zwaarveld 41a -9220Hamme (oost-vlaanderen)

Uw partner in industriële automatisatie

Amw Industry

Elzasweg 12 -2030Antwerpen

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

Gima - Machines

Rompelei 8 -2550Kontich

Reeds 25 jaar werken wij er constant aan om de beste en de meest complete te zijn inonze CNC- werktuigmachines.

R. P. Detavernier

Helmstraat 57b -2140Borgerhout (antwerpen)

Metaalbewerking R.P. Detavernier staat garant voor een optimale kwaliteit en nauwkeurigheid. Voor al uw draaiwerk en freeswerk.

All-inparts

Steenkaaistraat 10 -9200Dendermonde

Vinck bvba installeert, repareert en onderhoudt mechanische installaties voor tal van bedrijven in diverse branches. Zo werken wij voor industriële slachterijen, bakkerijen, papier- en kartonproducenten en zelfs voor bedrijven in de zware industrie.

Machineconstructie Leon Torfs

Bosstraat 46 -2861Onze-lieve-vrouw-waver

Torfs Engineering en Machineconstructie BVBA is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste inzichten en de modernste technieken op gebied van interne transportsystemen.

B.c.m. - Freeswerk Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Lima

Plaslaar 40a -2500Lier

Lima verzorgt uw draai- en freeswerk, zowel stukwerk als grote series. Naast de klassieke, handbediende machines, hebben we ook een uitgebreid CNC-gestuurd machinepark. Complexe opdrachten kunnen we dus snel en nauwkeurig realiseren.

Gelderblom Cnc Machines

Krijtersveld 1 -2160Wommelgem

Gelderblom CNC Machines BV biedt een complete lijn Japanse kwaliteit CNC machines aan voor de metaal industrie

Lasertek

Jubellaan 76 -2800Mechelen

Onze specialiteiten liggen in het domein van het industrieel versnijden van platen, buizen en profielen via CO2- lasers en hogedruk-waterstraalsnijmachines.Aangevuld en versterkt door bewerkingen zoals CNC-plooien, lasverbindingen en...

Dv Special Machines

Industriepark-west 75 -9100Sint-niklaas

DV Special Machines CNC Houtbewerkingsmachines zoals punt tot punt boor- en freesmachines, fitsmachines, opdeelzagen hout,platen,trappen,ramen. Machines à controle numerique pour le bois. DV Special Machines CNC machines voor hout en aanverwanten zoa

Eeckbos

Nieuwenrodestraat 53 -1861Wolvertem

Van Eeckhoudt is de geschikte partner voor machinebouw en productie van machine-onderdelen, alsook voor wooninterieur en zwembaden. Een team van 30 vakmensen, ingenieurs/ontwerpers, metaalbewerkers en installateurs maken dagelijks onze reputatie waar

Mema Machinery & Tools

Nijverheidsstraat 12 -1840Steenhuffel

Of het nu gaat om hoogtechnologische CNC gestuurde machines, conventionele werktuigmachines, plaatbewerking of de gereedschappen en toebehoren voor deze machines, MEMA heeft het in zijn productengamma !

Decagon

Blauwesteenstraat 91 -2550Kontich

Alles voor CNC-plaatbewerkers en graveurs, freesmachines en routers, plasmasnijmachines en waterjets, Multicam, GCC Laserpro, Roland, graveerplaten Graflux. graveren, routers, lasers, frezen, freesmachines, Multicam

Techteam Machine Tools

Rubensstraat 9 -2550Kontich

TECHTEAM Machine Tools zag het levenslicht in october 2000 met als doelstelling, het aanbieden van CNC-gestuurde en manuele werktuigmachines aan de Belgische en Luxemburgse markt, alsook toebehoren voor deze machines.