U zocht op: cnc

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Mitutoyo Belgium

Hogenakkerhoekstraat 8 -9150Kruibeke

Mitutoyo wordt gedreven door het heldere en compromisloze doel de beste kwaliteitsproducten en de meeste waarde overal beschikbaar te maken; van een bescheiden begin in 1934 tot de belangrijkste leverancier van meetapparatuur wereldwijd tegenwoordig.

R. P. Detavernier

Helmstraat 57b -2140Borgerhout (antwerpen)

Metaalbewerking R.P. Detavernier staat garant voor een optimale kwaliteit en nauwkeurigheid. Voor al uw draaiwerk en freeswerk.

Noblesse Benelux

Neringstraat 2 -1840Londerzeel

NOBLESSE BENELUX N.V. neemt als KMO sinds 1953 een aparte plaats in de sector houtbewerkingsmachines in. Als specialist in verschillende niches streven wij ernaar een betrouwbare partner te zijn, die kwaliteitsoplossingen aanbiedt.

B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Beschermde Werkplaats Antwerpen

Kielsbroek 2 -2020Antwerpen

KUNNIG is een toeleveringsbedrijf: het doet wat ? vraagt :? van ondersteunende afwerkingsopdrachten tot grote fabricage-orders. Hiervoor mixt KUNNIG zijn sociale arbeidsbeleid met een commerci?le bedrijfsvoering. Dat maatschappelijk verantwoord ...

Sks Machines

Bedrijvenpark De Veert 13-014 -2830Willebroek

Onze activiteiten: revisie van werktuigmachines zowelelektrisch als mechanisch, volledige ombouw dus retrofit vanwerktuigmachines (plaatsen vannieuwe NC sturingen op bestaandemachines, met volledige nieuwebekabeling motoren, enz.),...

Cnc Métal

Jozef De Blockstraat 71 -2830Willebroek

Uw parter voor al uw cnc metaalbewerking zoals vlakslijpen, rondslijpen, draaien, frezen, ... . Afwerking tot seriewerk.

Perdaen-dehooghe

Anthonis De Jonghestraat 1 -9100Sint-niklaas

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines.

All-inparts

Steenkaaistraat 10 -9200Dendermonde

Vinck bvba installeert, repareert en onderhoudt mechanische installaties voor tal van bedrijven in diverse branches. Zo werken wij voor industriële slachterijen, bakkerijen, papier- en kartonproducenten en zelfs voor bedrijven in de zware industrie.

Amw Draai- En Freeswerk

Elzasweg 12 -2030Antwerpen 3

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

De Beule Technics

Zwaarveld 41a -9220Hamme (oost-vlaanderen)

Uw partner in industriële automatisatie

Lv Metaalconstructies

Roggemanstraat 9 -9220Moerzeke

Bent u op zoek naar een ervaren partner voor grote en kleine metaalconstructies, trappen en balustrades, poorten en afsluitingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor plooi-en knipwerk kan u bij ons terecht.

Cnc-glenco

Korte Kopstraat 24 -2900Schoten

Gespecialiseerd in CNC-draaiwerk en het kleinere frees-, boor- en tapwerk in kunststof en metaal.

Lima

Plaslaar 40a -2500Lier

Lima verzorgt uw draai- en freeswerk, zowel stukwerk als grote series. Naast de klassieke, handbediende machines, hebben we ook een uitgebreid CNC-gestuurd machinepark. Complexe opdrachten kunnen we dus snel en nauwkeurig realiseren.

Amw Industry

Elzasweg 12 -2030Antwerpen

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

Gima - Machines

Rompelei 8 -2550Kontich

Reeds 25 jaar werken wij er constant aan om de beste en de meest complete te zijn inonze CNC- werktuigmachines.

Gelderblom Cnc Machines

Krijtersveld 1 -2160Wommelgem

Gelderblom CNC Machines BV biedt een complete lijn Japanse kwaliteit CNC machines aan voor de metaal industrie