U zocht op: coating

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Anogel

Mandelstraat 22 -8800Roeselare

Anogel anodiseert en kleurt aluminium. Hierbij wordt het aluminium voorzien van een kunstmatige oxidelaag. Deze oxidelaag kan variëren van laagdikte. Bij zwavelzuur anodiseren is een maximale laagdikte van 25 micron mogelijk, afhankelijk...

Anthom

Noordstraat 10 -8560Wevelgem

Verlimas

Zuidstraat 18 -8560Wevelgem

Door onze jarenlange ervaring en kennis in de verschillende processen zetten we de ideeen en behoeften van onze klanten om in kwalitatieve veredeling- en afwerkingstechnieken.

Vetex

Leon Bekaertstraat 14 -8770Ingelmunster

VETEX N.V. is expert coater en laminator zowel voor eigen producten als voor loonwerk. Het eigen gamma is voornamelijk gericht op medische toepassingen en naadafdichtende band.

Incafin

Iepersestraat(kor) 59 -8500Kortrijk

Incafin nv, producent van de beste producten voor corrosiebescherming (coatings en linings) voor beton en staal. Deze producten worden op de beste en zo efficiënt mogelijke manier geproduceerd en zorgen voor een langere levensduu

Ddqglas

Vinkenstraat 13 -8530Harelbeke

In de bouw is de samenwerking tussen glasleverancier, opdrachtgever en architect essentieel. Daarom werkt DDQglas met ervaren ingenieurs en specialisten uit de glassector en begeleidt u in het hele proces.

Vergo Coating

Royennestraat 94 -7700Mouscron

Vergo Coating Vergo Coating Vergo Coating, metalliseren, poedercoating, stralen, poudrage, sablage, métallisation