U zocht op: communicatie events

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Verhulst Mediasport

Woluwedal 60d -1200Sint-lambrechts-woluwe

Schenk uw klanten en zakenrelaties een VIP-behandeling met de exclusieve B2B-evenementen van Verhulst Events, kant-en-klaar of helemaal op maat georganiseerd. Verhulst evenements

Sportizon

Radiatorenstraat 23 -1800Vilvoorde

Sportizon is a leading field sales and marketing agency within the sport segment. Your partner in Field Sales and Marketing

Telemak

Excelsiorlaan 23 -1930Zaventem

Telemak is een streaming video bedrijf en is vooral actief in de wereld van multimedia, contentdistributie op internet, mobiele en aanverwante platforms. Een bedrijf op de grens tussen surfer, gebruiker & contentleverancier met betrouwbare diensten..

Pillows Factory

Keizer Karellaan 30 -1083Ganshoren

Medialed

Avenue Baudelaire 9 -1300Wavre

Ter beschikking stellen van digitale oplossingen "zowel indoor & outdoor" voor adverteerders.

Icf Next

Marnixlaan 17 -1000Brussel

Consultancy: communicatie, strategie, communicatie-audits* Gedrukte en elektronische publicaties: brochures, affiches, advertenties, internetsites,...* Audiovisueel: Video News Release, reclamespotsOrganisatie van Evenementen.

Eventvision International

Louizalaan 65 -1050Elsene

Het omzetten van creatieve ideëen naar tastbare, orginele communicatie-meerwaarden.Eventvision kan hiervoor terugvallen op : Een ervaren management met gespecialiseerde know how, afgelijnde research, out of the box creativity ...

Marta

Berthelotstraat 115 -1190Brussel 19

Badgeman Benelux is een KMO gespecialiseerd in het produceren van badges en andere gepersonaliseerde voorwerpen dienende als communicatiemiddel in ondernemingen alsook tijdens conferenties, congressen en andere evenementen.

First Base

Romeinsesteenweg 216 -1800Vilvoorde

Als copywriter, vertaler, project manager, communicatie-adviseur en event manager kunnen we projecten mee uitwerken .

Green-balls

Grand'route 153 -1428Braine-l'alleud

Kool

Singel 16 -1853Grimbergen

Datel

Beeldekensgatstraat 22 -3080Tervuren

Co-mana

Orteliusstraat 22 -1000Brussel

We helpen bedrijven en verenigingen hun interne en externe communicatiedoelstellingen te bereiken door creatieve en operationele ondersteuning op wereldwijde schaal.

Frajlick Celebration

Villalaan 75 -1190Brussel 19

Wij zijn experts en operatoren gespecialiseerd in evenementen communicatie die leeft. We ontwerpen en realiseren weloverwogen en originele evenementen op maat.

Life Events

Basilieklaan 22 -1082Sint-agatha-berchem

Life Events is een belangrijke referentie op het vlak van de organisatie, de commercialisering en de communicatie van vakbeurzen.