U zocht op: communicatie events

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


House Of Entertainment

Gentse Steenweg 514 -9300Aalst

Zoek je artiesten voor je bedrijfsfeest of evenement?tickets voor concerten en evenementen?Wij hebben alle entertainment diensten onder 1 dak.

Evident

Groeneweg 17 -9320Aalst

EVIDENT-EVENT Home Contact Nieuwsbrieven Referenties Galerij Route NL FR Home Contact Nieuwsbrieven Referenties Galerij Route Marketingcommunicatie-events Externe communicatie-events Interne communicatie-events Teambuilding & Incentives Mission Impos

Duvall

Ambachtsweg 22 -9820Merelbeke

Vlot en efficiënt vergaderen door maximale technologische ondersteuning:discussiesystemen, videoconferencing, simultaanvertaling (techniek én tolken),votingsystemen…duvall levert oplossingen op maat, volledig afgestemd op de klant en het event.

Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Gelezen & Goedgekeurd

Dendermondesteenweg 16 -9070Destelbergen

Gelezen & Goedgekeurd verzorgt uw culturele promotie door middel van winkel- en horeca affichage, aanplakken, folderverspreiding, in- en outdoor publikaders en post mailings.

It Works

Soenenspark 35 -9051Sint-denijs-westrem

I.T. Works is de toonaangevende organisator van seminars en workshops over de belangrijkste IT en ICT problemen vandaag. Wij bieden o.a. training en opleidingen aan over requrements management, BI, architectuur, social media en IT management.

Belmor Group

Kortrijksesteenweg 269 -9000Gent

het agentschap waar uw imago op de eerste plaats komt. Een professionele aanpak zonder loze beloftes, met een eerlijke en open communicatie. Zeg ons wat u nodig heeft en wij zorgen voor een snelle en correcte opvolging van uw aanvraag.

Oà_nk!

Voorhavenlaan 31 -9000Gent