U zocht op: computers verkoop

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Technolec

Hoogkamerstraat 337 -9140Temse

Technolec uit Temse is een value added distributeur van producten en componenten. Technolec heeft twee business Units: Industriële Data Communicatie en Power Products.

Com Technology

Antwerpsestraat 99 -2850Boom

verhuur en verkoop van kantoormatrialen,software en toebehoren

Dofin

Ternesselei 58 -2160Wommelgem

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor aankoop, herstelling van pc, notebook of tablet. Kom gerust eens langs of bezoek onze web shop www.dofincomputing.beWij staan garant voor een snelle en correcte servi

Matthijs Office Supplies

Haachtsesteenweg 142 -1820Steenokkerzeel

Matthijs Office Supplies is uw specialist in kantoorartikelen. In de eerste plaats zijn we gespecialiseerd in papierrollen geschikt voor kassa’s, printers en betaalterminals. Wij bieden echter een heel brede waaier aan, gaande van...

Wdmultimedia

Mandekensstraat 105 -9255Buggenhout

WDMULTIMEDIA is een jong en dynamisch bedrijf dat zich vooral richt tot particulieren, zelfstandigen en KMO's. Bij ons kan u terecht voor alle computerherstellingen, computeruitbreidingen, nieuwe computers, software, ...Bij WD

A-z Supplies

Boomgaardstraat 40 -2600Berchem (antwerpen)

Goedkoop, kwaliteit en service voor al u online kantoorartikelen.

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Computer Networking Belgium

Fortsesteenweg 23 -2860Sint-katelijne-waver

CNB levert al een decenium lang I-PRO notebooks van de hoogste kwaliteit, gekoppeld aan technische competentie en een snelle en degelijke dienst-na-verkoop.

I.d.e.a.s. Bedrijfsadvies

Veilinglaan 46 -1861Meise

Management-, organisatie-, bedrijfs- en IT advies. Opleidingen in management en IT. Marketing- en communicatie advies. E-business. Aan- en verkoop van bedrijven.

Sdt Informatics

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Kostenbesparing en optimalisatie van de bedrijfsprocessen voor de KMO via barcode scanning en RF ID. Mobiele computer systemen voor buitendienst-, magazijn- en productie-medewerkers.

Tobie De Prins

Sint-katelijnevest 30 -2000Antwerpen 1

Tobie De Prins kent u vooral voor de levering van kantoormachines. Door het aanbieden van onderhoudscontracten staan wij in voor een uitstekende en snelle service. Via onze webshop kan u on-line meer dan 18.000 artikelen bestellen , 7/7 - 24/24.

Jokri

Haachtsesteenweg 158 -1910Kampenhout

AIRCO / KOELTECHNIEK JOKRI BVBA, te Kampenhout is gespecialiseerd in leveren, plaatsen en dienst naverkoop van: Airconditioning, wijnkoeling, ventilatie, rookafzuiging, koelcellen, diepvriescellen,...

Kyocera Document Solutions

Sint-martinusweg 199 - 201 -1930Zaventem

KYOCERA Document Solutions is producent van laserprinters, multifunctionals en efficiënte software solutions en is een toonaangevend bedrijf op het vlak van Managed Document Services, voor de optimalisatie van het volledig document-outputproces van..

Brainpoint Computerverhuur Location DŽordinateurs

Excelsiorlaan 39 -1930Zaventem

Verhuur van laptops, desktopsen andere computerapparatuurHuur per dag, per week of per maand

Imeg Electronics

Varenslaan 15 -1820Steenokkerzeel

Groothandel sinds 1997 in de verkoop van geheugenkaarten voor computers en alle consumer toepassingen.Flash kaarten voor GPS, GSM, MP3, fotocamera....en USB stickverkoop via internet via www.imeg.be

Brouwers Zonen En Cie

Boekenberglei 168 -2100Antwerpen

Alle kantoorbenodigdheden aan de laagste prijs

Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...

Vme Service & Engineering

Weynesbaan 144 -2820Bonheiden

VME, Service & Engineering is als vertegenwoordiger van verschillende fabrikanten en met een rijke ervaring in automatisatie en integratie, uitgegroeid tot een volwaardige partner in het automatiseren van verpakking? en doseersystemen.

Venerit

Baasrodestraat 202 -9200Dendermonde

Beveiligt en beschermt het netwerk en de data van jouw kmo voor cyberaanvallen. We denken met je mee en stellen oplossingen voor die je vooruithelpen. Jouw netwerk stellen we helemaal op punt en beheren we op afstand.