U zocht op: conferentie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Mind And Motion

Papestraat 17 -9160Lokeren

Mind and Motion levert enkel de beste kwaliteit. Uw incentives, seminaries, conferenties en teambuildings tot in de puntjes georganiseerd. Unieke projecten met gespecialiseerde en professionele oplossingen op maat.

Benelux Businesscenter

Boomsesteenweg 690 -2610Antwerpen

Het Benelux Businesscenter biedt zowel voor een startende als een gevorderde ondernemer de ideale huisvesting. Of het hier gaat over een kleine onderneming of bijkantoren van multinational, wij kunnen voor iedereen een kosten effectieve oplossing ...

Hotel Beveren Van Der Valk

Gentseweg 280 -9120Beveren-waas

Vergaderzalen van 2 tot 500 personen.Congressen en seminarie hotel. Hotel met 135 luxekamers en 5 suites. Grote ruime parking. Restaurant met dagverseproducten, dagschotels, maandmenu`s.Alle badkamers zijn uitgerust mettelefoon-TV en gratis WLAN.

Etj Printing Service

Meerstraat 99 -9220Hamme (oost-vlaanderen)

ETJ is een Belgische fabrikant van allerhande mappen voor de horeca. Wij maken eigenhandig kwalitatieve mappen voor divers gebruik. Wij personaliseren deze mappen desgewenst, door ze te bedrukken met de naam of het logo van uw zaak.

Lamot Congres- En Erfgoedcentrum

Van Beethovenstraat 8 -2800Mechelen

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geintegreerd huis. De commerciele congreswerking voorziet 8 zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. Een unieke locatie, gemakkelijk bereikbaar.