U zocht op: conferentie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Kinepolis Group Belgium

Moutstraat 132 - 146 -9000Gent

Kinepolis biedt heel wat mogelijkheden aan bedrijven. Ontdek hier het ruime aanbod van Kinepolis – the place to be, to see en to be seen!

Omnia

Nederkouter 35 -9000Gent

Omnia Travel, reisibureau met hoofdzetel in Leuven en vestigingen in Vlaanderen en Brussel. Focus op persoonlijke en r-la-carte dienstverlening voor het bedrijfsleven op het vlak van zakenreizen, meetings, incentives, conferenties en congressen.

Jm Bruneau

Esplanade Oscar Van De Voorde 1 -9000Gent

Meer dan 10.000 kwaliteitsvolle bureaubenodigdheden en kantoorproducten binnen handbereik:van klein materiaal tot bureaumeubelen, onderhoudsproducten en informatica uitrusting. Bruneau heeft alles om in uw kantoorbehoeften te voorzien.

Europahotel Gent

Gordunakaai 59 -9000Gent

Het Europahotel is een modern en trendy business en Leisure hotel gelegen aan de prachtige oevers van de Leie in de groene rand van Gent. De unieke ligging biedt u tal van mogelijkheden tijdens uw verblijf. Zalenverhuur en eigen botenverhuur.

Het Veer

Vlasmarkt 12 -9000Gent

U kan bij ons kantoren huren, meetingsplannen, opleidingen geven of videoconferenties organiseren. Een grote keuze aan professionele zalen.

Nagus

Sint-salvatorstraat 8 -9000Gent

Beëdigde vertalingen:voor particulieren: geboorteaktes, huwelijksaktes, echtscheidingsaktes, bewijzen en attesten, overlijdensaktes, rijbewijzen, diploma’s en schoolrapportenvoor organisaties: statuten, notariële aktes, werkvergunningen, volmachten

Cocteau

Jan Palfijnstraat 17 -9000Gent

Feesten aannemers zalen verhuur bedrijfsfeesten auditoriums verhuur conferentiezalen verhuur feestzalen verhuur vergaderzalen feest architect feesten coordinatie banketten organisatie recepties organisatie tafelhouders productvoorstellingen personeelsfe

De Brouwerij

Ham 175 -9000Gent

De Brouwerij startte in 1991 als Askit Communications en was toen voornamelijk een telemarketingbureau. Deze bedrijfsactiviteit veranderde in de loop der jaren meer naar het faciliteren van marktonderzoeken en het verhuur van zalen.

Thagaste

Academiestraat 1 -9000Gent