U zocht op: conferentie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Mind And Motion

Papestraat 17 -9160Lokeren

Mind and Motion levert enkel de beste kwaliteit. Uw incentives, seminaries, conferenties en teambuildings tot in de puntjes georganiseerd. Unieke projecten met gespecialiseerde en professionele oplossingen op maat.

Jada Events

Scheldestraat 57 -2000Antwerpen

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

Barcelona Meeting

Rijnkaai 95 -2000Antwerpen 1

Multifunctionele ruimte van 220m² in gerenoveerde whiskydepot aan de Scheldekaai. Ideaal voor feesten, recepties, diners, vergaderingen, presentaties, conferenties. Discretie, stijlvolle bediening & unieke locatie zijn enkele van onze troeven.

Leopold Hotel Antwerpen

Quinten Matsijslei 24-25 -2018Antwerpen

Field Quality Control

Oudaan 15 -2000Antwerpen 1

Field Quality Control is in 1986 opgericht door Monique Lambert. Een persoonlijke begeleiding en een doorgedreven inzicht in uw onderzoeksproblematiek zijn haar uitgangspunten.

Benelux Businesscenter

Boomsesteenweg 690 -2610Antwerpen

Het Benelux Businesscenter biedt zowel voor een startende als een gevorderde ondernemer de ideale huisvesting. Of het hier gaat over een kleine onderneming of bijkantoren van multinational, wij kunnen voor iedereen een kosten effectieve oplossing ...

Hotel Beveren Van Der Valk

Gentseweg 280 -9120Beveren-waas

Vergaderzalen van 2 tot 500 personen.Congressen en seminarie hotel. Hotel met 135 luxekamers en 5 suites. Grote ruime parking. Restaurant met dagverseproducten, dagschotels, maandmenu`s.Alle badkamers zijn uitgerust mettelefoon-TV en gratis WLAN.

Holcro

Gerard Le Grellelaan 10 -2020Antwerpen

Restaurants algemeen hotels feesten aannemers zalen verhuur congressen organisatie feestzalen verhuur vergaderzalen seminaries in aula seminaries organisatie bedrijfsfeesten feest architect flathotels restaurants franse keuken restaurants vlaamse keuke

Etj Printing Service

Meerstraat 99 -9220Hamme (oost-vlaanderen)

ETJ is een Belgische fabrikant van allerhande mappen voor de horeca. Wij maken eigenhandig kwalitatieve mappen voor divers gebruik. Wij personaliseren deze mappen desgewenst, door ze te bedrukken met de naam of het logo van uw zaak.

Zoo Antwerpen

Koningin Astridplein 26 -2018Antwerpen 7

Zalen verhuur pretparken evenementen organisatie paintball speelpleinen catering concerten catering evenementen catering manifestaties recreatieparken attractieparken auditoriums verhuur conferentiezalen verhuur feestzalen verhuur vergaderzalen