U zocht op: constructie ontwerpen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Pecker Gent

Eddastraat 43 -9042Sint-kruis-winkel

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Globezenit

Paalsesteenweg 210 -3583Beringen

Sinds 2002 heeft GlobeZenit een ruime expertise opgebouwd in 3D laser scanning en dit zowel voor civiele als industriële toepassingen.

Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

De Roeve Mechanical

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve Mechanical in Lokeren ontwikkelt ruim 15 jaar toekomstgerichte totaaloplossingen op vlak van mechanica op maat.

De Roeve Xpo

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Van Cleven

Bedrijfsstraat 14 -3500Hasselt

Diensten: Koelruimten en koelloodsen voor fruit & groenten, Koeling voor bananenrijpkamers en confiserie, Thermische plant-inrichting in de chocolade industrie, Diepvries- en koelloodsen voor distributie, Koel- en versnijkamers voor slachthuizen...

De Roeve Installations

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

Wood Secrets

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Wood Secrets is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van hardhouten poorten en eiken bijgebouwen.Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies op wat te letten bij het uitwerken van uw project.

Danneels Melktechniek

Porreyestraat 16 -8908Vlamertinge

Voor elk probleem begeleiden we u naar de juiste oplossing met het juiste product op vlak van melkinstallaties, koeling, stalinrichting, ventilatie, verlichting en mestverwerking. Volledige behandeling van nieuwbouw en renovatie.

Axor

Goolderheideweg 9 -3950Bocholt

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, ... Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Deprez Ferrum

Oostkaai 40 -8900Ieper

Deprez Ferrum is een jonge, flexibele en kostenefficiënte KMO actief in de industriële toelevering van metalen onderdelen. Het bedrijf is actief in plaatbewerking en verspaning, twee activiteiten die complementair zijn.

Worldescrow Belgium

Leopoldstraat 39 -2800Mechelen

Als onafhankelijke derde partij (Trusted Third Party) waakt WorldEscrow Belgium over uw bedrijfskritische activa zoals broncode van software, belangrijke data, wachtwoorden of industriële ontwerpen.

Fe2

Oude Tongersestraat 23 -3740Kleine-spouwen

Fe2, als las- en ontwerpatelier, heeft een unieke ervaring én deskundigheid in metaalbewerking waarbij maatwerk de regel is.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Fidomatic

´t Lindeke 4 -8880Ledegem

Fidomatic is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van mechanische constructies en precisieonderdelen en de realisatie van speciale machinebouw.

Perdaen-dehooghe

Anthonis De Jonghestraat 1 -9100Sint-niklaas

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines.

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Tuinboerke Michel Claeys

Langeveldstraat 117 -3020Herent

Heeft uw tuin een grondige opknapbeurt nodig of u zoekt een betrouwbare en ervaren partner voor de aanleg van uw oprit of terras? Tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinarchitectuur & tuinconstructies… Het is allemaal een kolfje naar onze groene vinger.

Algeco

Schoebroekstraat 34 -3583Paal

Algeco, de marktleider in modulaire bouw, units en containers. Contacteer ons voor meer informatie! Meer dan 65 jaar ervaring. Flexibele oplossingen. Actief in 29 landen. Wereldwijde marktleider.

Publiganda

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

Publiganda nv, gevestigd in Gent heeft in de sector van standenbouwers een toonaangevende naam verworven. Reeds meer dan 60 jaar ontwerpen en bouwen wij standen op beurzen in binnen- en buitenland.

Apk Infra

Haltstraat 50 -3900Pelt

We blijven voor in de snel evoluerende wereld van intelligente wegeninfrastructuur, energie-, water- en telecom netwerken.

Beva Metal

Kelderbeemd 14 -2470Retie

Zoekt u een metaalbedrijf dat garant staat voor de volledige projectopvolging van de werken in uw bedrijfsgebouwen of aan uw metaalconstructies? Met Beva Metal hebt u dat gevonden

Newelec

Rue Des Fraisiers 91 -4041Herstal

Newelec électrotechnique Newelec, l’électrotechnique à votre mesure ETUDE – REALISATION – MAINTENANCE ATELIER TABLEAUX – AUTOMATISME & SUPERVISION –INSTRUMENTATION - RESEAUTIQUE électricité, Liège,électrotechnique, Belgique, atelier tableaux, automat

Algeco Belgium

Schoebroekstraat 34 -3583Paal

Algeco, de marktleider in modulaire bouw, units en containers. Contacteer ons voor meer informatie! Meer dan 65 jaar ervaring. Flexibele oplossingen. Actief in 29 landen.Wereldwijde marktleider.

Euro - Cablage

Dynastiestraat 82 -1982Zemst

Kwaliteitsvolle oplossingen en producten voor projecten in sectoren zoals industrie , energie , tertiaire , bouw, telecom, petrochemie, zonnepanelen , windmolens, gasexplosie risicosites, ...

Obo Bettermann Belgium

Bist 14 -2630Aartselaar

Perfecte oplossingen voor alle domeinen van de elektro-installatietechniek. Dit realiseert de ondernemingsgroep BETTERMANN met een assortiment dat ongeveer 30.000 producten omvat en met meer dan 2.000 medewerkers over de hele wereld.

Nederman

Bergensesteenweg 181 -1600Sint-pieters-leeuw

Nederman is een toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten in de sector van milieuvriendelijke technologieën. Wij zijn gespecialiseerd in industriële luchtfiltratie en recyclage-oplossingen.

Cegelec

Bourgetlaan 44 -1130Brussel

Cegelec is een internationale onderne-ming die technologische diensten enoplossingen levert aan bedrijven enoverheden.Cegelec biedt doeltreffendeoplossingen aan op de volgende gebie-den: Energie, Elektriciteit, Automati-sering ...

Dmfk - De Machine Fabriek Kasterlee

Rode Akkers 2 -2460Kasterlee

De MachineFabriek Kasterlee is er voor al uw metaalbewerkingen, machinebouw, herstellingen, ontwerpen van machines en meer. Frezen, lassen, boren, draaien, alles kan bij ons!

Bel - Met - Construct

Zur Domàne 19 -4750Bà¼tgenbach

Bel-Met-Construct, l'importeur du poele a bois canadien Bullerjan, l'ultime poele a bois a convection a air chaud. Bel-Met-Construct, der Importeur vom kanadischen Holzofen Bullerjan, der ultimative warmluft Holzofen.

Deprez Construct

Lichterveldestraat 129 -8610Kortemark

Engineering en projectbouwTransportbanden voor bulkgoederenTotaalprojecten voor aardappelbehandelingTotaalprojecten voor de recyclage enafvalbehandelingContinue weegbanden, trechtersAfvalverwerking, intern transport

Disa International Holding

Ketelaarstraat 5c -2340Beerse

With an origin in marine salvage and following diversification as well as international expansion, the DISA brand operates globally with three divisions: DISA Marine Services, DISA Offshore Oil & Gas and DISA Civil Construction.

Portakabin Belgium

Avenue De L'industrie 16 -1420Braine-l´alleud

Portakabin, Europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen:kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines, ...

Portakabin Belgium

Schaarbeekstraat 15 -9120Melsele

Portakabin, europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen: kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines,...

Alle Inox-, Aluminium-, Metaalwerken Geert Claeys

Kwatrechtsteenweg 110 -9230Wetteren

Geert Claeys is al jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van alle inox-, aluminium- en metaalwerken voor alle mogelijke toepassingen. Met zijn jarenlange ervaring en kennis is zelfwerkend patroon Geert Claeys graag uw partner.

Cadcamatic

De Leiteweg 11 -8020Ruddervoorde

Cadcamatic beschikt over up-to-date knowhow in het draadvonken, zinkvonken, frezen, draaien en slijpen (eventuele thermische behandelingen worden uitbesteed).Al deze processen worden enerzijds toegepast voor kleinere productiereeksen en ...

Bouw- En Constructiebedrijf Ve-ra-bo

Gaston Geenslaan 64 -3200Aarschot

Vandaag de dag is Ve-Ra-Bo bezig met veranda’s bouwen, aluminium ramen en deuren ontwerpen en plaatsen, en renovatieprojecten. Onze kernactiviteit is nog steeds verandabouw, maar onze totaalprojecten en renovatiewerken hebben populariteit gewonnen.

Bogaerts

Verbrand-hofstraat 28 -2990Wuustwezel

Een bestaand transportsysteem optimaliseren, een ingewikkelde lasconstructie ontwerpen of een geheel nieuwe productielijn ontwikkelen?

Inboco

Kettingbrugweg 50 -3950Kaulille

We bieden u een totaalpakket in staalconstructies en industriebouw. Wij zorgen voor alles: van ontwerp tot de volledige montage. Ook grotere projecten schrikken ons niet af. Door onze flexibele werkwijze spelen we snel in op al uw wensen.

Aquafontal

Paryssenstraat 3 -8740Pittem

Aquafontal uit Pittem, West-Vlaanderen, ontwerpt, bouwt en plaatst fonteinen over heel België en omringende landen, voor in parken, pleinen en interieurs.

Bmc

Krommebeekpark 6 -8800Roeselare

BMC staat in voor de realisatie van constructieprojecten in alle industriesectoren, met name in bulk en recycling, houtindustrie, bouwsector, voedingsindustrie en staalindustrie en is gespecialiseerd in intern transport van bulkgoederen. Van eigen...

Tramat

Meerkensstraat 67 -3650Dilsen

Sinds 1980 is Tramat een toonaangevend bedrijf op het gebied van metaalconstructies. Naast het leveren van de benodigde componenten wordt onze jarenlange ervaring ook ingezet in de vorm van maatwerkadvies.

De Beule Technics

Zwaarveld 41a -9220Hamme (oost-vlaanderen)

Uw partner in industriële automatisatie

Deufol Technics

Centrum-zuid 1611 -3530Houthalen-helchteren

DEUFOL TECHNICS beschikt over een goed uitgerust atelier met de meest moderne machines. Ons team van ervaren lassers zorgt voor de samenbouw van verschillende soorten industriële constructies, zoals trappen, bordessen, leuningen...

Vercaigne

Breulstraat 89 -8890Moorslede

Vercaigne NV realiseert voor U complete installaties voor o.a. de voedingsindustrie, de industriële en de farmaceutische industrie. Projecten startend van eenvoudige piping, een nutsleidingenverdeelnet, HD en CIP-installaties, RVS-constructies tot..

Dna

Oedenkovenstraat 23 -2140Antwerpen

Vinus

Eindekens 37 -2440Geel

Bouwonderneming Vinus wil zich profileren als een idelale parner in ruwbouwwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Noterman Bruno

Hauwaart 109 -9700Oudenaarde

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd team in het plaatsen van vloer - en wandtegels en totale badkamerinrichting? Laat U dan inspireren door de creativiteit van Bruno Noterman en zijn vrouw, Lynn. Volgens Uw wensen en behoeften, creëren en ...

Onderhoud En Herstelling Machines -atelfond

Kelderbeemd 12 -2470Retie

Hebt u nieuwe machineonderdelen nodig Of wilt u voor uw nieuwe machine specifieke mechanische onderdelen laten bouwen U moet uw machine herstellen Of u wilt ze laten onderhouden Atelfond onderhoudt en herstelt al uw machinewerk.

Ninclaus Geert

Industriestraat 40 -8755Ruiselede

We ontwikkelen, vervaardigen en plaatsen al 24 jaar lang hoogwaardige design trappen met bijhorende balustrades en handgrepen.Voor een optimaal resultaat, maken we elke offerte op maat, aangepast aan jouw situatie en wensen.

Vameco

Zeepziederijstraat 5 -8600Diksmuide

VAMECO staat in voor het ontwerpen, vervaardigen en monteren van hydraulische uitrustingen. Eveneens het uitvoeren van herstellings- en onderhoudswerken aan hydraulische installaties.

Vl-trac Bohez

Albrecht Rodenbachstraat 55 -8908Vlamertinge

VL-Trac is gespecialiseerd in de bouw van agrarische, commerciële en industriële bedrijfsgebouwen.

Metaalbedrijf Nys

Ambachtelijke Zone De Waerde 2097 -3520Zonhoven

Metaalbedrijf Nys nv is gespecialiseerd in bijzondere staalconstructies. Hoe gedetailleerd of technisch uw ontwerp ook is, Nys vertaalt het in een hoogwaardig product. Verfijnd hekwerk en poortwerk, machine- en installatiebouw, containerbouw, ...

Fraxinus

Wijnendalestraat 162 -8800Roeselare

Ontwerp - EngineeringProjecten van ontwerp tot uitvoeringMachinebouw - PrototypesHydraulische systemen en persenInterne transportsystemenManipulatorenRobotprojecten - Programmatie robots

Franki Construct

Chemin Des Moissons 10 -4400Flémalle

FRANKI Construct est active dans les travaux de génie civil, les tunnels, les bâtiments, la rénovation, les travaux industriels et écologiques. Au centre de chaque projet, un souci : la qualité. - FRANKI CONSTRUCT voert werken uit in burgerlijke bouw

Veolia Wts Belgium

Rue De Hermée 175 -4040Herstal

Ondeo Degremont Ondeo Degremont anal bdsm big tits blowjobs celebrities ebony fat gay girls hairy hardcore hentai interracial lesbians mature nylon pissing pornstars shemales teens toying uniform November 28, 2007 Pantyhose legs ballon feti video Fil

3d Cadworks

Veilingstraat 7 -2320Hoogstraten

Consulting en CAD training freelanceInstallatie – montagehandleidingen en interactieve handleidingenEngineering - (3D)tekenwerkCE certificering machinebouw sterkteberekeningen

Vervaeke

Eekhoutstraat 45 -8755Ruiselede

Windschermen voor het dichtmaken van loodsen, hallen en andere constructies tegen wind, tocht, vogels of regen. Zowel vast, demonteerbaar, oprolbaar. Specialist in Akoestische Panelen

Barotec

Trieststraat 38 -9960Assenede

Op gebied van ontwerp en constructie heeft Barotec de mogelijkheid heel wat te verwezenlijken. Dit kan gaan van eenvoudige lasconstructies tot de volledige uitvoering van projecten. We kunnen ontwerp, constructie en montage verzorgen

Iris

Bazellaan 5 -1140Brussel 14

In de decennia die volgden, breidde de onderneming haar serviceportefeuille uit met schoonmaakactiviteiten (Cleaning), multi-technische diensten (Building) en onderhoud van groene zones (Greencare).

Eventorent

Gildestraat(wie) 19 -2222Heist-op-den-berg

Spie Belgium

Rue Des Deux Gares 150 -1070Anderlecht

SPIE Benelux levert services en expertise op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en HVAC-techniek, energie, communicatienetwerken en spoorweginfrastructuur aan industriële, commerciële en institutionele klanten.

Van Daele Ignace

Beelkestraat (nok) 3 -9771Kruishoutem

VD Compressors is geen onbekende in de industriële sector.We staan in voor het ontwerpen, produceren en verkopen van industriële producten.

Pump Service Automatic

Ter Stratenweg 44a -2520Ranst

Reeds geruime tijd worden Pump Service en Pump Service Automatic beschouwd als specialisten in de engineering, de constructie, de herstelling en het onderhoud van de meest geavanceerde service-stations voor zowel de commerciële als de industriële sec

Koenders Rob

Antwerpseweg 140 -2340Beerse

Kempenjob maakt het u makkelijk en verzamelt alle jobs in de buurt voor u.Kempen, Limburg en Antwerpen

Stijn Ontwerpt

Lieven Bauwensstraat 6 -8570Anzegem

Gpi Service

Glasstraat 15 -2170Merksem (antwerpen)

GPI Service verzorgt als montagebedrijf niet alleen de installatie van nieuwe machines en toestellen, maar verhuist of verplaatst ook volledige productielijnen, en dit met zorgvuldig gekozen hijs- en hefmaterialen.

Tailormate

Steenhoevestraat 8 -2800Mechelen

Tailormate is een unieke one-stop shop voor standenbouw, display en interieurs: van schrijnwerkerij tot metaalbewerking, verfspuiterij, print & signmaking