U zocht op: constructie ontwerpen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tuinboerke Michel Claeys

Langeveldstraat 117 -3020Herent

Heeft uw tuin een grondige opknapbeurt nodig of u zoekt een betrouwbare en ervaren partner voor de aanleg van uw oprit of terras? Tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinarchitectuur & tuinconstructies… Het is allemaal een kolfje naar onze groene vinger.

Worldescrow Belgium

Leopoldstraat 39 -2800Mechelen

Als onafhankelijke derde partij (Trusted Third Party) waakt WorldEscrow Belgium over uw bedrijfskritische activa zoals broncode van software, belangrijke data, wachtwoorden of industriële ontwerpen.

Euro - Cablage

Dynastiestraat 82 -1982Zemst

Kwaliteitsvolle oplossingen en producten voor projecten in sectoren zoals industrie , energie , tertiaire , bouw, telecom, petrochemie, zonnepanelen , windmolens, gasexplosie risicosites, ...

Nederman

Bergensesteenweg 181 -1600Sint-pieters-leeuw

Nederman is een toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten in de sector van milieuvriendelijke technologieën. Wij zijn gespecialiseerd in industriële luchtfiltratie en recyclage-oplossingen.

Cegelec

Bourgetlaan 44 -1130Brussel

Cegelec is een internationale onderne-ming die technologische diensten enoplossingen levert aan bedrijven enoverheden.Cegelec biedt doeltreffendeoplossingen aan op de volgende gebie-den: Energie, Elektriciteit, Automati-sering ...

Jm Art

Birminghamstraat 293 -1070Anderlecht