U zocht op: constructie ontwerpen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Roeve Installations

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

De Roeve Mechanical

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve Mechanical in Lokeren ontwikkelt ruim 15 jaar toekomstgerichte totaaloplossingen op vlak van mechanica op maat.

De Roeve Xpo

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

De Roeve Automation

Spieveldstraat 41 -9160Daknam

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

Xpo.world

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Samen creëren wij de juiste omgeving voor uw beurs, congres of event! Mensen samenbrengen, die hun passie en kennis willen delen. Ontmoeten en netwerken! Dit is waar wij in geloven.

Hertometal

Moortelstraat 20 -9160Lokeren

Trafiroad

Nieuwe Dreef 17 -9160Lokeren

Meer dan 40 jaar ervaring doen dienst als een echte toegevoegde waarde voor onze klanten als totaalleverancier inzake wegmarkeringen, wegsignalisatie, bouw- en verkeerstechnieken.

Ventilec

Moortelstraat 20 -9160Lokeren

Mechanische- en pneumatischetransportsystemenschroef- en spiraaltransport(eigen productie) Alle types ventilatorenSpecialisatie: EEXD uitvoeringen Industriële luchtbehandeling:Damp- rook- of stofafzuiging

Indinox

Spinnerslaan 2 -9160Lokeren

Indinox nv, uw partner voor prefabricatie en premontage, constructie, montage, piping of totaalprojecten Indinox NV Indinox prefabricatie premontage constructie montage piping totaalprojecten

Nopek

Heirbrugstraat 135c -9160Lokeren

Nopek Metaalconstructies is gespecialiseerd in ketelbouw, daken, buizen en industriële buisleidingen Nopek Metaalconstructies metaalconstructie, metaalconstructies, industriële buisleidingen, pijpleidingen, ketelbouw, constructie van trappen en borde

Service Atelier De Dam

Gentse Steenweg 70 -9160Lokeren

SZONE | snowboard | ski | skate | streetwear | shop !  SZONE | snowboard | ski | skate | streetwear | shop

Guntro

Beerveldestraat 23a -9160Lokeren

Een belettering op de etalage van uw winkel of kiest u toch maar voor een verduistering van uw ramen.Ook hier zijn weer tal van mogelijkheden die voor uw openliggen.

Robert De Smet

H.-geestmolenstraat 162 -9160Lokeren

Bouwwerken Db

Karrestraat 92a -9160Lokeren

Bij Bouwwerken De Bruyn beloven we zeker niet dat we elk project kunnen aanvaarden of u dezelfde dag nog kunnen antwoorden. We hebben het namelijk bijzonder druk. Maar? We antwoorden zeker en wel binnen een redelijke termijn! Dat is beloofd

Mebo Construct

Brandstraat 26 -9160Lokeren

VCA Mebo Construct (montage-afdeling) en Mebo Steel (produktie-afdeling) zijn synoniem van enthousiaste vakmensen.