U zocht op: constructie ontwerpen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

De Pecker Gent

Eddastraat 43 -9042Sint-kruis-winkel

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Publiganda

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

Publiganda nv, gevestigd in Gent heeft in de sector van standenbouwers een toonaangevende naam verworven. Reeds meer dan 60 jaar ontwerpen en bouwen wij standen op beurzen in binnen- en buitenland.

Alle Inox-, Aluminium-, Metaalwerken Geert Claeys

Kwatrechtsteenweg 110 -9230Wetteren

Geert Claeys is al jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van alle inox-, aluminium- en metaalwerken voor alle mogelijke toepassingen. Met zijn jarenlange ervaring en kennis is zelfwerkend patroon Geert Claeys graag uw partner.

Inner-space

Statiestraat(den) 159 -8720Dentergem

Ninclaus Geert

Industriestraat 40 -8755Ruiselede

We ontwikkelen, vervaardigen en plaatsen al 24 jaar lang hoogwaardige design trappen met bijhorende balustrades en handgrepen.Voor een optimaal resultaat, maken we elke offerte op maat, aangepast aan jouw situatie en wensen.

Noterman Bruno

Hauwaart 109 -9700Oudenaarde

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd team in het plaatsen van vloer - en wandtegels en totale badkamerinrichting? Laat U dan inspireren door de creativiteit van Bruno Noterman en zijn vrouw, Lynn. Volgens Uw wensen en behoeften, creëren en ...