U zocht op: constructiestaal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Maeyaert

Jakenshof 1a -8800Roeselare

Your partner for metal productsLASER & TUBE CUTTING – ROBOTIC WELDING – ALU PROFILES - CONSTRUCTION

Haco

Oekensestraat 120 -8800Beveren

De HACO-groep is, dankzij een sterke export-georienteerd en innovatief beleid, een groot internationaal bedrijf in de plaatwerk-machines met een wereldwijde productie, diensten en verkoop van eenheden.

Metaalbouw Devoldere

Nijverheidsstraat 8 -8740Pittem

Zowel Mahieu Construct als Devoldere Construct waren al gevestigde waarden in de metaalbouw, elk met hun eigen specialiteiten. Nu ze de krachten hebben gebundeld is Group Mahieu dan ook hét aanspreekpunt en dé referentie op het vlak van metaalbouw.

Kormetal

Gustave Fachedreef(l) 1 -7700Mouscron

BAYART metaalconstructie est spécialisé dans le placement et l BAYART metaalconstructie est spécialisé dans le placement et l'entretien d'installations industrielles dans des sectuers d'activités différents. Notre grande expérience, notre personnel q

Homet

Meulebeeksestraat 28 -8870Izegem

Homet bvba in Izegem, de deskundige in aluminium & staalconstructies.Wij bouwen onder andere ook serres, orangeries, carports, tuincentra en industri?le constructies.

Govaere Bouw

Pieter Verhaeghestraat 22 -8520Kuurne

Bouwonderneming Govaere is een algemeen aannemingsbedrijf, gevestigd te Lendelede (WVL), België. Specialisaties zijn appartementsgebouwen, betonconstructies, overheidsgebouwen.