U zocht op: constructiewerken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tramat

Meerkensstraat 67 -3650Dilsen

Sinds 1980 is Tramat een toonaangevend bedrijf op het gebied van metaalconstructies. Naast het leveren van de benodigde componenten wordt onze jarenlange ervaring ook ingezet in de vorm van maatwerkadvies.

Boonen Vastgoed

Rachels 55 -3650Dilsen-stokkem

De bevoorrechte partner van de industrie. Sterk in machinebouw, machinale bewerkingen en constructies voor de regio Antwerpen, Vlaanderen en Limburg.

Jago

Boslaan 61 -3650Dilsen-stokkem

Jago is sinds 1967 actief in de ketelbouw en ons bedrijf levert zowel aan particulier als aan de industrie. Jago vervaardigt standaard mazouttanks, werftanks, dieseltanks, buffervaten voor airco installaties en andere toepassingen, en zowel ...

Z-group

Meerkensstraat 63 -3650Dilsen-stokkem

Vandeputte Group Welcome to the website of the Vandeputte Group. As a leading European expert in safety and well being we want to develop and distribute only the most ideal products for our clients, thus contributing to a world that looks after its p

Clijsters

Kruishoefstraat 35 -3650Dilsen

Containeropbouw, containerconstructies, Containersystemen, vrachtcontainers, vrachtwagen opbouw, herstellen van containers.

Werkhuizen Boonen

Rachels 55 -3650Dilsen-stokkem

Familiebedrijf Boonen NV in Lanklaar, Limburg is gespecialiseerd in machinebouw, machinale bewerkingen, algemene constructies, onderhoud en montages en is zo de ideale partner voor de industrie.

Clijsters Invest

Kruishoefstraat 35 -3650Dilsen-stokkem

Wij zorgen voor uw informatiesystemen en automatisering met een aanbod dat perfect beantwoordt aan uw noden.

Actoma

Energielaan 27 -3650Dilsen-stokkem

C.t.c. Beheer

Heulentakstraat 2 -3650Dilsen-stokkem

Concept Building & Services

Siemenslaan 12 -3650Dilsen-stokkem

Zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten verzorgen wij volledig naar uw wens.

C.t.c. Tankbouw

Heulentakstraat 2 -3650Dilsen-stokkem

Dwj Products

Siemenslaan 6 C -3650Dilsen-stokkem

Sedert de oprichting in 2005 is de groep DWJ uitgegroeid tot een dynamische B2B referentie in de Benelux op het vlak van professionele luchtbehandeling.

Pro Cars

Heirbaan 49 -3650Dilsen-stokkem

C & G Construct

Meerkensstraat 59 -3650Lanklaar

C&G Construct is een dynamisch bedrijf met 20 jaar ervaring en is gespecialiseerd op het vlak van stellingen (steigers) en alle andere bouwgereedschappen die vervaardigd zijn uit staal.

Newtec

Heulentakstraat 12 -3650Dilsen-stokkem

E - Max Aluminium Profielen

Siemenslaan 8 -3650Dilsen-stokkem

Uw partner in profielen. Betrouwbaar en flexibel. Zoem in op een gezond groeiend en onafhankelijk bedrijf. E-MAX biedt u continue innovatie ten behoeve van hoogwaardige profieltoepassingen, zoals: in- en externe architectuur, machine- en algemene con

Algemene Bouwonderneming Scheepers

Breemstraat 29 -3650Dilsen-stokkem

Aanleg sportveldensporthallen realisatie sportparkenaccomodaties verkoop clubbenodigdheden

Metes

Siemenslaan 2-4 -3650Stokkem

METES N.V., lid van de ALRO-Group, is een systeemleverancier voor projecten en totale concepten in plaatbewerking en lichte metaalconstructies.

Metes

Siemenslaan 2-4 -3650Dilsen-stokkem

METES-METECH is een vertrouwde leverancier voor diverse industriële apparatuur. Voor onze partners in diverse industrieën produceren wij allerhande plaatwerkproducten.