U zocht op: construction non residentielle

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Stessens

Winkelomseheide 221 -2440Geel

Als familiale onderneming heeft Bouwbedrijf Stessens zich gespecialiseerd in het bouwen van privé-woningen"sleutel op de deur", volgens de traditionele bouwmethode.

Invento +

Peperstraat 9 -2440Geel

Promobuild - Timeless Constructions Nederlands | Français | English Promobuild is al sinds 1975 dé bouwpromotor die luxueuze appartementen en woningen bouwt en te koop aanbiedt Promobuild est déjà depuis 1975 le promoteur immobilier qui construit et

Las-tech

Steenovens 28 -2440Geel

Las-Tech levert flexibele lasdiensten aan de industrie, voor nieuwbouw enaan de voedingsindustrie.

Vanhout Projects

Lammerdries 12 -2440Geel

Vanhout Projects nv zoekt voor elke locatie naar de perfecte balans tussen wonen, werken, winkelen, ontspannen in harmonie met elkaar.

Ebanista Gevelbekleding

Moestoemaatheide 21 -2440Geel

Ebanista plaatst uw gevelbekleding met professionele kennis van zaken!

Aannemingen Janssen

Van-doornelaan 2 -2440Geel

Aannemingen Janssen nv heeft, met zijn meer dan 80 jarige ervaring, zich gespecialiseerd in residentiële bouw, bouwen aan de zorg, utiliteitsbouw, industriebouw, en in de waterbouwkundige- en burgerlijke bouwkundewerken.

Herbo

Sint-corneliusstraat 13 -2440Geel

herbo legt zich toe op:Woningbouw, Villabouw en Appartementsbouw, Ruwbouw en Sleutel op de deur, Nieuwbouw en Verbouwing, Bouwpromotie ...

Skilpod

Acaciastraat 17 -2440Geel

Kiezen voor Skilpod is kiezen voor een andere, revolutionaire manier van bouwen. Een mooie, degelijke thuis, zonder jarenlang bouwgedoe. Zodat jij tijd hebt voor leukere dingen.

Vinus

Eindekens 37 -2440Geel

Bouwonderneming Vinus wil zich profileren als een idelale parner in ruwbouwwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Bouwwerken Gova

Herentalsedijk 183 -2440Geel

Betonkelders Gova is gespecialiseerd in het plaatsen van ter plaatse gestorte betonkelders. contacteer ons voor meer info of een gratis offerte.

Bdl-bouw

Puntstraat 49 -2440Geel

In de loop van de jaren hebben wij de nodige ervaring en kennis opgebouwd in vloeren & tegelwerken, renovatie en nieuwbouw. Hierdoor kunnen we nu ook totaalprojecten, van ruwbouw tot en met de volledige afwerking, realiseren in eigen beheer.

Geo-milieu

Lammerdries 18 -2440Geel

Geo-groep biedt duurzame oplossingen voor courante milieuvraagstukken. Zoals waterzuivering en slibverwerking. Met elk hun eigen specialiteit maken de zusterbedrijven Geo-milieu, Geo-milieu West en Geo-engineering de ecologische cirkel rond. Hoe verv