U zocht op: containers huren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Callens Reiniging

Breestraat 8 -8710Wielsbeke

Voor alle afvalsoorten: steenpuin, bouwafval, grond, tuinafval, PVC, papier en karton, gemend afval, metaal, autobanden, silobanden ... Wij plaatsen container in de regio Wielsbeke Waregem Oostrozebeke Tielt Dentergem Deerlijk Kuurne Meulebeke Pittem

Vyrecup Recycling

Bergelen 30a -8560Gullegem

Container huren bij Vyrecup te West-VlaanderenBij Vyrecup te Gullegem, nabij Kortrijk, West-Vlaanderen kan je containers huren voor de verwerking van allerlei materialen. Kies uw materiaal en bestel uw container nog vandaag!

Vks - Vanor Koel Service

Staatsbaan 36d -8610Kortemark

VKS is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, onderhouden en herstellen van zowel ammoniak als freon installaties, airconditioning en warmtepompen.

Alkover

Ieperstraat 17 -8610Kortemark

Wij zijn gespecialiseerd in verhuur vanluxe toiletwagens met alle comfort :handdrogers, warm en koud water etc...Sfeer en comfort voor elke stijl:klassiekmodern, trendy, kleurenverlichting etc...ook aanbouwbaar aan bestaande tent.

Constructie Lambrecht

Hoogledestraat 122 -8610Kortemark

De bedrijfsactiviteit van Constructie Lambrecht spitst zich vooral toe op de constructie van bulktanks voor diverse korrel- en poedervormige producten. En dit gaande van trailers voor veevoeders, meelproducten, granen, bloem, meststoffen, pellets,

Euro - Cabin

Hoogstraat 148 B32 -8540Deerlijk