U zocht op: containers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

J.m.c. Containers

Kelderveld 20 -2500Lier

JMC containers verhuurt afval containers met een zeer flexibele en correcte service en dit aan een zeer voordelige prijs. Dit kan zowel tijdens de week als zaterdag.Wij beschikken over 3 containerwagen en een 100-tal containers.

Grondreinigingscentrum Tessenderlo

Moerbroek 6 -2270Herenthout

GRCT is een dynamisch containerbedrijf gespecialiseerd in verhuur van containers enrecyclage van uw afval. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor hethuren van containers.Bij ons kan U terecht voor volgende ...

Lenaerts Blommaert

Jan De Malschelaan 8 -9140Temse

Aannemersmaterieel containers bureelcontainers verhuur diversen verhuur werfwagens verhuur voegensnijders wegenbouwmachines wegenismaterialen containers expertise chapemachines bouwmachines breekhamers asfaltmachines baanfresen verlengsnoeren ...

Jacobs Cleaning

Industrielaan 27 -2250Olen

Jacobs Cleaning staat sinds jaar en dag ten dienste van de industrie, de overheid, de KMO`s en de particulieren. Wij staan borg voor een professionele, snelle en veilige uitvoering van de toevertrouwde werken.

Antwerp Container Repair

Blikken(kie) Zn -9130Beveren

Antwerp Euroterminal NV (AET) is de grootste multifunctionele terminal in Europa en de thuisbasis van schepen van de Grimaldi-groep. Onze terminal is gespecialiseerd in verschillende soorten vracht en verwerkt dagelijks breakbulk, containers, ...

Van Gansewinkel

Nijverheidstraat 2 -2870Puurs

Van Gansewinkel geeft afval een tweede leven in de vorm van grondstoffen en energie. Dat start met zoveel mogelijk aan de bron te scheiden en door simpelweg afvalcontainers voor u te ledigen en afval te recyclen.Ontdek onze klantgerichte oplossingen

De Pecker Gent

Eddastraat 43 -9042Sint-kruis-winkel

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

De Vocht Containers – Recycling

Steenweg Op Waarloos 41 -2840Rumst

Afvalophaling en afvalverwerking met een flexibele kmo-spirit, dat vindt u bij De Vocht. Wij zijn als modern familiebedrijf gedreven in wat we doen: afval verzamelen, sorteren en verwerken.

Grondwerk & Vervoer Verdonck

Heistraat 37 -2400Mol

Verdonck NV specialist in Grondwerken en Transport, aanleveren van zand en verhuur van machines. Verdonck NV - Grondwerken en Transport - Mol Verdonck, grondwerken, vervoer, Mol, Rauw, verhuur van machines, transport, machine, zeefinstallatie, zand,

Algeco Belgium

Schoebroekstraat 34 -3583Paal

Algeco, de marktleider in modulaire bouw, units en containers. Contacteer ons voor meer informatie! Meer dan 65 jaar ervaring. Flexibele oplossingen. Actief in 29 landen.Wereldwijde marktleider.

Safmarine Belgium

De Gerlachekaai 20 -2000Antwerpen 1

Safmarine Belgium vertegenwoordigt Safmarine Container Lines, Belgie`s grootste vervoerder van containers en breakbulk en een van de 50 grootste Belgische bedrijven in omzet. Safmarine is vooral bekend als Noord/Zuid vervoerder dank zij...

Containerservice Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Containerservice Gielen is uw specialist in Limburg & omstreken in afvalbeheer en containerverhuur.Wij bieden u een oplossing op maat voor elk afvalprobleem.

Lvh Recyclage En Containerdienst

Scheepzatestraat 1 -9000Gent

Wij verhuren containers voor bedrijven, bouwondernemingen en particulieren voor diverse soorten afval.

Vme Service & Engineering

Weynesbaan 144 -2820Bonheiden

VME, Service & Engineering is als vertegenwoordiger van verschillende fabrikanten en met een rijke ervaring in automatisatie en integratie, uitgegroeid tot een volwaardige partner in het automatiseren van verpakking? en doseersystemen.

Valvan Containers & Milieutechniek

Moorselestraat 121b -8930Menen

Valvan Containers & Milieutechniek ontwerpt en bouwt een uitgebreid gamma producten voor de oplossing van allerlei problemen in verband met het afval en het milieu. Volgende voordelen maakten ons groot : stevige constructie met zorg voor details - dr

Daghuyt En Zoon - Transport En Manutention

Bellestraat 216 -1790Affligem

Transport Daghuyt is de specialist op vlak van machinetransport. Wij streven dan ook naar een perfecte samenwerking tussen onze klanten en Transport Daghuyt

Mechanic International

Meersstraat 27 -1730Asse

Mechanic International, beveiligingsspecialist in de bouw-en transportsector, levert al meer dan 15 jaar zowel mechanische,als electronische anti-diefstaloplossingen voor uw machines, material, vrachtwagens en containers.

Bally

Grote Baan 200a -2380Ravels

Bally metaalrecycling haalt op in Provincie Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg.

Van Haute Landbouwmachines

Zwaarveld 27 -9220Hamme (vl.)

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Gosselin Group

Belcrownlaan 23 -2100Deurne

Een referentie op vlak vn verhuizingen en logistiek. Lokale, internationale enindustriële verhuizingen maken deel uitvan onze dagdagelijkse activiteit. Eeneigen containerterminal, expeditiekantoren.

Renewi Belgium

Gerard Mercatorstraat 8 -3920Lommel

Renewi: altijd een oplossing voor uw bedrijfsafval

Containerverhuur Vermeersch Bart

't Walletje 85 -8300Knokke-heist

Containerverhuur Bart Vermeersch: een vlotte en eerlijke samenwerking voor het oplossen van uw afvalprobleem !

Tibi

Rue Du Déversoir 1 -6010Charleroi

The Cleaning Crew

Brabandtlaan 18 -3090Overijse

Wij werken voor een ruim klantenbestand in diverse sectoren, ook bij uw thuis (geen dienstencheques). Denk maar aan het schoonmaken bij verhuizingen, het poetsen van bedrijven en kantoren, schoonmaak na schade...

Vrd Logistiek

Jan De Malschelaan 14 -9140Temse

VRD is een modern transportbedrijf waarbij kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid voorop staan. We kiezen bewust voor een duurzame aanpak.

Cool Rent Services C.r.s

Sparkevaardekenstraat 3 -8600Diksmuide

Specialist in het verhuren van koelinstallaties op maat voor korte en lange termijn voor o.a. diepvriesgroentensector, productieprocessen, grootwarenhuizen, horeca, evenementen...

Bude Containerbouw

Heulentakstraat Z-n -3650Dilsen-stokkem

Containerbouw Budé is een familiebedrijf. Op de terreinen van de voormalige zinkfabriek van Rotem begon Dhr. Martin Budé in 1985 met de productie van containers. Dit ook in de gebouwen van de oude zinkfabriek. Sinds enige jaren zijn Dhr. Budé..

Traflux

Europark 1003 -3530Houthalen-helchteren

Traflux ontwikkelt, produceert, verkoopt, verhuurt, plaatst, ledigt, herstelt en reinigt ondergrondse afvalcontainers. En dat allemaal in eigen beheer.

Alumac Construct

Ringlaan(heu) 14 -8501Kortrijk

Introductiepagina De nieuwe website wordt op 1 januari 2008 heractiveert. Voor vragen kan U ons tussentijds altijd contacteren via onderstaande coördinaten. Oostrozebekestraat 274 8770 Ingelmunster België Tel.: +32 56 66 25 95 Fax: +32 56 66 60 99 E-

Tecnor

Westvaartdijk 91 -1850Grimbergen

Economische en ecologische afval en recycleerbare materialen behandeling

Budé Containerbouw

Energielaan 5 -3650Dilsen

Containerbouw Budé is een familiebedrijf. Op de terreinen van de voormalige zinkfabriek van Rotem begon Dhr. Martin Budé in 1985 met de productie van containers. Dit ook in de gebouwen van de oude zinkfabriek. Sinds enige jaren zijn Dhr. Budé..

B-close

Blokkestraat 10 -8530Harelbeke

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Cobelair Antwerp

Diksmuidelaan 210 -2600Berchem

Cobelair, founded as Levaco-Air, is a freight forwarder with offices at Brussels and Antwerp Airport. With our offices, located in the middle of Europe, and our global agent network, we can offer you tailor made solutions, all over the world.

Handico Trucking

Kiezelweg 44 -3620Lanaken

Handico Trucking is part of the Herfurth Group. Herfurth Group was established in 1899 and is still a 100% family owned company.

Aa Container

H. Van Hammestraat 46 -1140Evere

Met ons samenwerken is de ideale partner kiezen! - U hebt gekozen voor een groep die containers verhuurt en er zijn specialiteit van gemaakt heeft - Bij ons geniet u van betere huurvoorwaarden.

Constructie Lambrecht

Hoogledestraat 122 -8610Kortemark

De bedrijfsactiviteit van Constructie Lambrecht spitst zich vooral toe op de constructie van bulktanks voor diverse korrel- en poedervormige producten. En dit gaande van trailers voor veevoeders, meelproducten, granen, bloem, meststoffen, pellets,

Overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Overtoom richt zich enkel tot bedrijven, diensten en vrije beroepen.

Veolia

Keizer Karellaan 584 -1082Sint-agatha-berchem

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Atelier Janssen Kaulille

Kettingbrugweg 38 -3950Bocholt

Sinds de oprichting is AJK uitgegroeid tot specialist op vlak van containers en afvalpersen, containersystemen, kippers en -opleggers. Onze containers, opleggers en kippers zijn zelfs internationaal gekend bij het professionele publiek.

Ronamar

Rauwstraat 33 -2431Laakdal

Coscale

Bomastraat 14 -9000Gent

Volledige bewaking van containers. Versnel en verzeker uw container implementaties in uw productie. Monitoringplatform voor containertoepassingen.

De Opruimers

Helsinkistraat 21 -2660Hoboken (antwerpen)

Onze firma is gespecialiseerd in de opruiming en het leegmaken van de inboedel van verschillende soorten panden. Zo nemen wij onder meer jouw woning flink onder handen

Containex

Pantserschipstraat 165-167 -9000Gent

Containerverhuur Terga en Containerverhuur Containex zijn twee bedrijven die samen instaan voor milieubewust en prijsbewust containerverhuur.

Sabcobel

Industriepark-west 62 -9100Sint-niklaas

Er is altijd een goede reden om te kiezen voor Sabcobel. Onze systemen springen zuinig om met energie én uw portemonnee. Met Sabcobel kiest u voor de koeloplossing die haarfijn uitgebalanceerd is voor uw bedrijf en perfect beantwoordt aan uw wensen.

Recyclage Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Onze diensten: afvalwerking, containers & big bags, vervoer, grind & schors.

Aerts Jan Containers

Oelegemsteenweg 152 -2160Wommelgem

Alle kmo en particulier afval kan gebracht worden en wordt gewogen. Wij leveren en halen op in gans Groot Antwerpen.

Transoplast

Diepenbekerweg 30 -3500Hasselt

Logistiek verbeteren. Dat is wat wij en onze producten al meer dan 30 jaar doen.

Bonaugure

Duivenstraat 86 -2800Mechelen

Bonaugure. Voor al uw recyclage van oude metalen en afbraakwerken. Tevens verzorgen wij een containerdienst.

A J K

Kettingbrugweg 38 -3950Kaulille

AJK Ontwerpt en bouwt kuipopleggers en volumeopleggers voor transport van zand, grind, granen, bieten, schroot, afval, bouwmaterialen, glas, asfalt, ...

G.b.s.

Wassenhovestraat 1a -9620Zottegem

B. Rekencentra

Kromstraat 50 -2520Ranst

B. Rekencentra NV is a leading providerof cargo and freight software. Software development is our core business. We regularly invest in new technologies and frameworks.

Callens Reiniging

Breestraat 8 -8710Wielsbeke

Voor alle afvalsoorten: steenpuin, bouwafval, grond, tuinafval, PVC, papier en karton, gemend afval, metaal, autobanden, silobanden ... Wij plaatsen container in de regio Wielsbeke Waregem Oostrozebeke Tielt Dentergem Deerlijk Kuurne Meulebeke Pittem

Amacro

Heideveld 54 -1654Beersel

Bij Amacro uit Vlaams-Brabant kunt u terecht voor grond- en afbraakwerken, recyclage, sorteringen, verhuur van afvalcontainers en een TOP (tijdelijke opslagplaats van uw gronden).

Peters

Oude Kluisweg 9 -3740Bilzen

Uw groenpartner in buitenplanten, hoofdzakelijk uit eigen kwekerij. Ons assortiment omvat de hele waaier van vollegronds- en containerplanten.

Degetech

Driemasterstraat 54 -9000Gent

Afvalbehandeling van een uitgebreid assortiment kleinere recipiënten voor het opvangen en verzamelen van afval, over brekers en perssystemen op maat tot complete overslagstations.Ook andere systemen zoals afzuiginstallaties of reinigingssystemen

Sanel Recycling

Nieuwendorpe 53 -9900Eeklo

Reeds in 2000 startte Elias Vandevoorde met algemene grond-, beton- en afbraakwerken. Door de jaren ervaring wist hij perfect wat de noden zijn op vlak van afvalverwerking. Het logische gevolg was deze noden opvullen met een eigen recyclagebedrijf.

De Meeuw

Koning Leopoldlaan 8 -2830Willebroek

De Meeuw is producent van modulairegebouwen die, afhankelijk vh soortmodules, hun toepassing vinden bij de bouw van ziekenhuizen, luxe kantoorgebouwen, laboruimtes en schoolgebouwen.

Portakabin Belgium

Avenue De L'industrie 16 -1420Braine-l´alleud

Portakabin, Europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen:kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines, ...

Recymet

Rivage De Boubier 25 -6200Châtelet

recymet recycling metal

Palraco

Hertenstraat 15 -3830Wellen

Verkoop en verhuur van alle stockage materiaal nieuw of gebruikt

Cbox Containers Belgium

Heizegemweg 12 -2030Antwerp, Belgium

CBOX Containers verhuurt en verkoopt een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte containers. De containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en als accommodatie.

Samat Belgium

Transcontinentaalweg 10 -2030Antwerpen

Internationaal transport adr-tanktransportSpecialist in Vervoer chemicaliën, industriegassen, autotransport, tankcleaning, flessentransport

B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Uvo Technologies

Rozenlei 37 -2540Hove

UVO Technologies richt zich op het leveren van material handling systemen voor toepassingen in diverse sectoren binnen de transportmiddelen industrie.

Lecomte Karel

Daverlostraat 208 -8310Assebroek

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

Delcatransport

Lar Blok A6 -8930Rekkem

Wij zijn een transportbedrijf van zeecontainers en groupage, gelegen aan de Franse grens op amper 1 km van de E17. Onze klanten zijn gesitueerd hoofdzakelijk in België en Frankrijk.Wij hebben ook stockageruimte.Wij leveren brandhout aan huis.

Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Cabka

Rozendaalstraat 101 -8900Ieper

IPS is een toonaangevend fabrikant van kunststoffen material handling products zoals pallets, bakjes, kisten en containers

Loeff S Patent

Neerveld 7a -2550Kontich

Loeffs patent nv s archiefdoos, klasseurs, archiefsystemen, inbindsystemen, binders, klasseersystemen, opbergdozen, hangmappen, filingbox, quickbox, spacebox, databox, listingbox, finbox, jumbobox, container, datacontainer, jumbocontainer...

Storacon

Minister Liebaertlaan 8 -8500Kortrijk

Producent, leverancier en adviseur voor inrichting van magazijn, werkplaats of kantoor, en voor opslag , intern transport en behandeling van goederen. Gamma: stellingen en rekken, scheidingswanden, werktafels, vestiaires, orderverzamelsystemen, ...

Rob Verhuur

Zevestraat 2 -9080Lochristi

Modules voor tijdelijke ruimteproblemen.Ideaal voor klassen, refters, kleedkamers,vergaderzalen,... Ook sanitair mogelijk.Container - bureelunit - containerklas -zeecontainer - verhuur, verkoop,tijdelijk gebouw - bureelcontainer prefab