U zocht op: containers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Meeuw

Koning Leopoldlaan 8 -2830Willebroek

De Meeuw is producent van modulairegebouwen die, afhankelijk vh soortmodules, hun toepassing vinden bij de bouw van ziekenhuizen, luxe kantoorgebouwen, laboruimtes en schoolgebouwen.

B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

De Vocht Containers – Recycling

Steenweg Op Waarloos 41 -2840Rumst

Afvalophaling en afvalverwerking met een flexibele kmo-spirit, dat vindt u bij De Vocht. Wij zijn als modern familiebedrijf gedreven in wat we doen: afval verzamelen, sorteren en verwerken.

Tecnor

Westvaartdijk 91 -1850Grimbergen

Economische en ecologische afval en recycleerbare materialen behandeling

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

Gd Verpakking

Maanstraat 13 -2800Mechelen

Sinds 1990 garandeert GD-Verpakking kwaliteit, een vlijmscherpe prijs, en een uitstekende service, en dit altijd gefundeerd op deskundig advies. Onze specialiteit? De levering van (bedrukte) verpakkingen voor voedingswinkels, boetieks,...

Renewi Belgium

Gerard Mercatorstraat 8 -3920Lommel

Renewi: altijd een oplossing voor uw bedrijfsafval

Lvt

Hoeikensstraat 31a -2830Willebroek

Logistiek is mensen én wij zijn dan ook zeer overtuigd dat onze mensen uw lading als de onze beschouwen. Bij LVT werken chauffeurs, planning, monitors en de technische diensten elke dag samen om over de hele lijn kwaliteit te biede.

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Toi Toi & Dixi

Hemelstraat 16 -1651Beersel

Welkom bij Toi Toi & Dixi - Comfort, Design en Luxueus !Hier vindt U sanitaire oplossingen voor al uw wensen – alles met één betrouwbare partner.U kunt kiezen uit: Mobiele toiletten, Sanitairecontainer en Douchewagens.

Cna - Leysen

Tragel 9 -9300Aalst

CNA Containers nv te Aalst // containers, recycling, depollueren

Van Haute Landbouwmachines

Zwaarveld 27 -9220Hamme (vl.)

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Kaiser + Kraft

Jan Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Wij bieden u individuele E-business oplossingen die op uw eisen en doelen zijn afgestemd. In meer dan 200 e-projecten met tot 30 verschillende formats en ca. 25 verschillende classificaties konden klanten naar tevredenheid worden bediend.

Veolia

Avenue Charles-quint 584 -1080Brussel 8

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

N.v. Stenofer

Emiel Vanderveldestraat 128 -2830Willebroek

Mayers Metals

D'anethanstraat 34-38 -1030Schaarbeek