U zocht op: containers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vrd Logistiek

Jan De Malschelaan 14 -9140Temse

VRD is een modern transportbedrijf waarbij kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid voorop staan. We kiezen bewust voor een duurzame aanpak.

Gosselin Group

Belcrownlaan 23 -2100Deurne

Een referentie op vlak vn verhuizingen en logistiek. Lokale, internationale enindustriële verhuizingen maken deel uitvan onze dagdagelijkse activiteit. Eeneigen containerterminal, expeditiekantoren.

B. Rekencentra

Kromstraat 50 -2520Ranst

B. Rekencentra NV is a leading providerof cargo and freight software. Software development is our core business. We regularly invest in new technologies and frameworks.

De Meeuw

Koning Leopoldlaan 8 -2830Willebroek

De Meeuw is producent van modulairegebouwen die, afhankelijk vh soortmodules, hun toepassing vinden bij de bouw van ziekenhuizen, luxe kantoorgebouwen, laboruimtes en schoolgebouwen.

B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Denta

Heiveldekens 2 -2550Kontich

Als familiale onderneming staan we al 4 generaties dichtbij de dagelijkse praktijk van tandarts en tandtechnicus. In onze bedrijfscultuur hebben persoonlijk contact, vertrouwen, echte service en relaties op lange termijn altijd een centrale rol gespeeld.

De Vocht Containers – Recycling

Steenweg Op Waarloos 41 -2840Rumst

Afvalophaling en afvalverwerking met een flexibele kmo-spirit, dat vindt u bij De Vocht. Wij zijn als modern familiebedrijf gedreven in wat we doen: afval verzamelen, sorteren en verwerken.

Gd Verpakking

Maanstraat 13 -2800Mechelen

Sinds 1990 garandeert GD-Verpakking kwaliteit, een vlijmscherpe prijs, en een uitstekende service, en dit altijd gefundeerd op deskundig advies. Onze specialiteit? De levering van (bedrukte) verpakkingen voor voedingswinkels, boetieks,...

B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Lvt

Hoeikensstraat 31a -2830Willebroek

Logistiek is mensen én wij zijn dan ook zeer overtuigd dat onze mensen uw lading als de onze beschouwen. Bij LVT werken chauffeurs, planning, monitors en de technische diensten elke dag samen om over de hele lijn kwaliteit te biede.

Van Haute Landbouwmachines

Zwaarveld 27 -9220Hamme (vl.)

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Defib Belgium

Uitbreidingstraat 84 -2600Antwerpen

Buko verhuur ruimte op maat units schaftwagens opslag- materiaalcontainers buko verhuur - ruimte op maat | units, schaftwagens, opslag-/ materiaalcontainer buko verhuur - ruimte op maat | units, schaftwagens, opslag-/ materiaalcontainers...

N.v. Stenofer

Emiel Vanderveldestraat 128 -2830Willebroek

Evlo

Industrieweg 21 -2630Aartselaar

VLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

Ivens Transport & Kraanbedrijf

Wilmingtonstraat 5 -2030Antwerpen

Containers transport kranen heftoestellen speciaal transport speciaal vervoer special deliveries uitzonderlijk transport uitzonderlijk vervoer verhuizingen industrie kranen hydraulisch kranen mobiel hydraulisch kranen opbouw kranen toren kranen verhuur

On Time Solutions

Kattendijkdok-oostkaai 5 -2000Antwerpen 1

Op zoek naar de koerierdienst voor al uw opdrachten. On Time is uw logistieke communicatie.