U zocht op: containers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Containerservice Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Containerservice Gielen is uw specialist in Limburg & omstreken in afvalbeheer en containerverhuur.Wij bieden u een oplossing op maat voor elk afvalprobleem.

Warsco Units

Slingerweg 20 -3600Genk

Verhuur en verkoop van tijdelijke en permanente accommodatie. Kwalitatieve modulaire gebouwen, kantoren, vergaderruimten, klaslokalen ...

Recyclage Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Onze diensten: afvalwerking, containers & big bags, vervoer, grind & schors.

Transport Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Containerservice Gielen is uw specialist in Limburg & omstreken in afvalbeheer en containerverhuur.Wij bieden u een oplossing op maat voor elk afvalprobleem.

Lenaers Express

Troisdorflaan 13 -3600Genk

Heeft u een zeer dringend transport en u kan nergens meer terecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u een oplossing waar anderen afhaken. Want Lenaers Express is niet zomaar een transportbedrijf.

Transcoma

Winterbeeklaan 37 -3600Genk

Swinnen Hoogwerksystemen

Hasseltweg 284 -3600Genk

Niet alleen bieden wij een breed scala aan ladders, trapladders, steigers, hoogwerkers, gevelsteigers, montageliften, ... aan; wij zijn tevens gespecialiseerd in speciale aluminium constructies (alu bordessen, brandladders, containertrappen, ...).

Hpc

Weg Naar As 26 -3600Genk

Bent u op zoek naar houten trappen en overlopen, alle soorten binnendeuren of algemeen binnenhuis-schrijnwerk, dan bent u bij HOTEC (Genk) aan het juiste adres. - Hotec - houten trappen, binnendeuren en schrijnwerk

Brupaint

Henry Fordlaan 86 -3600Genk

Brupaint verzorgt hoofdzakelijk schilderwerken voor particulieren en bedrijven, maar kan na 35 jaar in het vak een totaaloplossing vooruw interieur of een volledige renovatie van uw exterieur aanbieden.

Maes Totaalprojecten

Horizonlaan 26 -3600Genk

Naast de verkoop zorgen wij ook voor een vakkundige plaatsing van uw installaties.Nauwkeurig onderhoud en reiniging behoren verder ook tot onze servicespecialiteiten.Door het toepassen van thermische fotografie en vermogensmetingen zorgen wij voor

Alter Metal

Zuiderring 14 -3600Genk

Alter Metal profileert zich als een totaalaanbieder van alle mogelijke staal- en inoxoplossingen zowel voor industriëlen als particulieren.

Hamster Cleaning

Nieuwpoortlaan 17 -3600Genk

Hamster Cleaning reinigt en inspecteert luchtkanalen op professionele wijze. Dagelijks worden projecten uitgevoerd in verscheidene sectoren en (kantoor)omgevingen, zoals openbare gebouwen, kmo’s en multinationals, zorginstellingen, sporthallen, enz..