U zocht op: containers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sabcobel

Industriepark-west 62 -9100Sint-niklaas

Er is altijd een goede reden om te kiezen voor Sabcobel. Onze systemen springen zuinig om met energie én uw portemonnee. Met Sabcobel kiest u voor de koeloplossing die haarfijn uitgebalanceerd is voor uw bedrijf en perfect beantwoordt aan uw wensen.

Jan Snel Belgium

Stationsplein 1 -9100Sint-niklaas

Om snelheid met kwaliteit te combineren bouwt Jan Snel de huisvesting in de fabriek, plaatst deze op locatie en na gebruik wordt het gebouw gedemonteerd en hergebruikt.

Recyper

Industriepark-west 54 -9100Sint-niklaas

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Kantoor Windey

Gentse Baan 49 -9100Sint-niklaas

Onze doelstelling is het patrimonium van onze totaalklant, opgebouwd in zijn professioneel en zijn priv?-leven, te beschermen en te verzekeren met het oog op een comfortabel leven.

Harteel

Beeldstraat 79 -9100Sint-niklaas

Gr&om Groen- En Omgevingswerken

Anthonis De Jonghestraat 62 -9100Sint-niklaas

Algemene Ondernemingen DŽeer

Baenslandstraat 16 -9100Sint-niklaas

D´ Eer in Sint-Niklaas is een bouwbedrijf gespecialiseerd in verscheidene segmenten:villabouw, appartementen, handelsbouw, utiliteitsbouw, industriebouw ... .

Transport Machines En Travaux

Burrelstraat 4 -9100Sint-niklaas

Verhuring met bestuurder van graafmachines, vervoermaterieel, divers werfmaterieel, vrachtwagens, opleggers, rupskranen, bandenkranen, minigravers, traktoren met grondkar, rupsbull