U zocht op: containers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Chris Vereecke En Zoon

Callemansputtestraat 34 -9940Ertvelde

Welkom op de site van Chris Vereecke & Zoon bvba, gespecialiseerd in industriële reiniging, tanktransport van niet-gevaarlijke als gevaarlijke afvalstoffen, containerverhuur en reiniging van stookolietanks.

Hansbeeks Snelvervoer

Gentweg 37 -9940Evergem

Welkom op de site van HSV (Hansbeeks Snelvervoer NV ? H.S.V. Expeditie NV), een begrip dat staat voor zowel Expeditie als Transport.

Collitax

Finlandstraat 1 -9940Evergem

De Collitax groep staat in voor al uw transport met vrachtwagen of trekker-oplegger. transport met vrachtwagen, trekker oplegger - Home - Collitax transport vrachtwagen trekker oplegger Collitax vervoer citytrailer

Buysse Hans

Bosstraat 9 -9940Evergem

Wij beschikken over een uitgebreid, modern en goed onderhouden machinepark (kranen, wiellader, dumpers, …) voor het uitvoeren van grondwerken van uiteenlopende aard en omvang. Deze kunnen worden voorzien van de nodige uitrustingstukken.

Transport Mervielde

Monumentstraat 13 -9940Evergem

Transport Mervielde is een zelfstandig transportbedrijf, gespecialiseerd in het vervoer van gevaarlijke en niet gevaarlijke vloeistoffen in tankwagens en tankcontainers doorheen Europa.

Hefx

Baron Van Loolaan 6 -9940Evergem

Uw heftruck of magazijntoestel is belangrijk, alsook Uw logistiek proces!HEFx biedt U een totaaloplossing op maat, waarbij wij U persoonlijk adviseren.Wij helpen U graag bij de keuze van de juiste heftruck en magazijnuitrusting.