U zocht op: contracting

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ipg Belgie

Woluwelaan 158 -1831Diegem

IPG benut het hele scala van contactcenter diensten. Door de juiste combinatie van mensen en technologie brengen we elk project tot een succesvol einde. We cre?ren unieke oplossingen voor unieke klanten.

Corsio

Zuidwendelaan 18 -2660Hoboken (antwerpen)

Innovatieve betaalterminals die uitblinken in betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Wij helpen u graag verder. Bij ons geen opzegtermijnen en verborgen kosten

Agoria

Filip Williotstraat 9 -2600Berchem (antwerpen)

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Albatros Contracting

Benedestraat 295 -1851Grimbergen

Welkom,Waterbehandelingsinstallaties,Afvalwaterzuiveringssystemen,Waterrecuperatie,albatros contracting,albatroscontracting Welkom-ALBATROS CONTRACTING

Dipeco Contracting

Drie Eikenstraat 90 A -2650Edegem

Strand Associates Consulting

Italielei 88 -2000Antwerpen 1

Strand Associates Consulting is een snelgroeiend adviesbureau gespecialiseerd in de staffing van permanente en tijdelijke projecten in verschillende sectoren: ICT, Project Management, Finance en Supply Chain Manage.

Komma Board

Schaliënhoevedreef 20 D -2800Mechelen

We werken lang genoeg in finance, ict en contracting om te beseffen dat het anders kan. Dat iemand inzetten meer is dan een contract binnenhalen. Want een goeie match werkt het beste en het langste.