U zocht op: controle gebouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Schneider Electric

Dieweg 3 -1180Ukkel

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Vinci Facilities Belgium

Havenlaan 86 C -1000Brussel 1

Als belangrijke speler van Facility Management in België en in Europa, bieden wij alle of een deel van de diensten gebonden aan gebouwen en hun gebruikers, van het multi-technische onderhoud tot het geïntegreerde Facility Management.

Bodet

Avenue Pasteur 19 -1300Wavre

Bodet biedt elke onderneming, dienst of overheidsinstantie een specifieke oplossing aan, gaande van de eenvoudige controle van aanwezigheid tot het beheer van Human Resources.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

La Sartoise Et Moulin

Rue Du Saucy Rue Du Saucy -5031Gembloux

Vernieuwend ontwerper en fabrikant, ontwikkelt Dinec International veiligheidsoplossingen : toegangscontrole, anti-inbraaksysteem, beheer van koelketen, beheer van gebouwen, tijdsbeheer ?

Engie Fabricom

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Cofely Fabricom is dé Belgische referentie op het vlak van innovatieve technische installaties en diensten voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten. Haar expertise omvat een brede waaier van technische disciplines.

Beliform

Vorstlaan 153 -1160Oudergem

Belisol, de specialist in aluminium, houten, kunststof kozijnen en deuren - le spécialiste des portes et fenêtres. Wenst u meer informatie over onze kozijnen, deuren,...neem een bezoekje op onze website.

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Spie Belgium

Rue Des Deux Gares 150 -1070Anderlecht

SPIE Benelux levert services en expertise op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en HVAC-techniek, energie, communicatienetwerken en spoorweginfrastructuur aan industriële, commerciële en institutionele klanten.

Cavallo Belgium

Zeemtouwersstraat 43/1 -1070Anderlecht

Engie Fabricom

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Cofely Fabricom is dé Belgische referentie op het vlak van innovatieve technische installaties en diensten voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten. Haar expertise omvat een brede waaier van technische disciplines.

Batimelec

Drève Richelle 161 -1410Waterloo

le site de BATIMELEC éléctricité, câblage, incendie, maintenance, parlophone, contrôle d'accès

Das Security

Bergensesteenweg 65b -1651Lot

Alarm, inbraakdetectie, Automatisatie - robotiek / Bliksembeveiliging / Bordenbouw / Brand - beveiliging / Domotica / Elektriciteit - Algemeen / Immotica / Industriële elektriciteit / Informaticanetwerk / Klimaatregeling / Liften /