U zocht op: controle gebouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Globezenit

Paalsesteenweg 210 -3583Beringen

Sinds 2002 heeft GlobeZenit een ruime expertise opgebouwd in 3D laser scanning en dit zowel voor civiele als industriële toepassingen.

De Wever Guy

Renderstraat 6 -2260Westerlo

Voor de installatie van uw centrale verwarming bent u bij De Wever Guy bvba aan het juiste adres.Wij werken met hoog gekwalificeerd personeel dat regelmatig bijscholing volgt om u een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen.

Dastronic

Diestsestraat 55 -3200Aarschot

Dastronic levert al 35 jaar oplossingen voor Supply Chain en Logistiek, en voor Proces-automatisering binnen industrie en building.Voor magazijnen en DC`s bieden wij een totaalpakket van ontwerp tot implementatie voor Auto-ID, Voice- en WMS-toepassi

Abstruct

Appelweg 94b -3221Holsbeek

Zeer belangrijk - zowel bij een kleineals een grote verbouwing of uitbreiding -is de budgetcontrole. Deze wordt doorAbstruct op de voet opgevolgd enbijgehouden, zowel tijdens de contract- als de uiteindelijke uitvoeringsfase.

Varel Alarm

Veldstraat 111 -3500Hasselt

Varel Alarm biedt u alle typen van beveiligingssystemen om uw woning te beveiligen.De adviseurs van Varel Alarm onderscheiden zich door professionaliteit, vaak op basis van jarenlange ervaring binnen de beveiligingsbranche en door gedegen...