U zocht op: corporate events

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Candycard

Hellegatstraat 4 -2590Berlaar

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Telemak

Excelsiorlaan 23 -1930Zaventem

Telemak is een streaming video bedrijf en is vooral actief in de wereld van multimedia, contentdistributie op internet, mobiele en aanverwante platforms. Een bedrijf op de grens tussen surfer, gebruiker & contentleverancier met betrouwbare diensten..

Momentum Professional Conference Organiser

Grensstraat 8 -3010Kessel-lo

Momentum is een Professional Conference Organiser. Wij leggen ons toe op de planning, de organisatie en het verloop van uw bijeenkomst. Onze aanpak is perfect afgestemd op uw specifieke noden en wij zijn er om creatieve oplossingen te bedenken voor..

360 Solutions – Risk & Safety

Nieuwlandlaan 156 -3200Aarschot

De Integrale VeiligheidsaanpakMaak van 360 Solutions uw veiligheidspartner & wees voorbereid op risicovolle situaties.U kan bij ons terecht voor advies, opleidingen & praktische hulp om van uw bedrijfssite of evenementen een veilige omgeving t

Meeting Tops

De Hinnisdaellaan 57 -1150Sint-pieters-woluwe

Meeting Time YOUR SUCCESS IS OUR PASSION! Meeting Time Your Conferences & Events Organisers meeting time,meeting,time,conceptum,organisation,conferences,event,envents,organiser,organisers,congresses,congres,corporate events,success,partnership,philos

Blender Event

Hoogstraat 33 -3360Bierbeek

Op zoek naar de ultieme partner voor het organiseren van onvergetelijke corporate feesten Bij Blender Events zijn we gepassioneerd over het creëren van buitengewone evenementen die u of uw bedrijf laten schitteren.We begrijpen

Spacehuntr

Ikaroslaan -1930Zaventem

Spacehuntr is a fully integrated 360 online platform to book and manage the most unique Work, Play & Stay spaces for international corporate events.

Ernst & Young

De Kleetlaan 2 -1831Diegem

We verlenen globale diensten om u te helpen het vertrouwen van uw investeerders te behouden, uw risico`s te managen, uw controlesystemen te versterken en uw potentieel optimaal te verwezenlijken.