U zocht op: daikin

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Daikin Ac

Avenue Franklin 1b -1300Wavre

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Bumaco Koeltechniek

Stationsstraat 216 -3110Rotselaar

bumaco, uw partner in koeltechniek en Daikin airconditioning Bumaco koeltechniek koeltechniek, airco, diepvries, industrie, verhuring, bumaco, vriesinstallaties, koelcellen rotselaar, belgie, daikin super dealer.

Jokri

Haachtsesteenweg 158 -1910Kampenhout

AIRCO / KOELTECHNIEK JOKRI BVBA, te Kampenhout is gespecialiseerd in leveren, plaatsen en dienst naverkoop van: Airconditioning, wijnkoeling, ventilatie, rookafzuiging, koelcellen, diepvriescellen,...

Polytechnics Peeters

Geraardsbergsestraat 72 -1703Dilbeek

Air Cool Yannick

Holmlei 21 -2800Mechelen

Verwarmen en koelen. Airconditioning, pelletkachels en vloerverwarming voor een maximum comfort. Ook in ons assortiment: klimaatregeling, koel- & vriesinstallaties, warmtepompen en zwembadverwarming. Verkoop, installatie en herstellingen.

De Beck Koeltechniek

Kleine Heide 31c -2811Leest

De Beck Koeltechniek BVBA is vooral gespecialiseerd in: airconditioning, koeling, ventilatie en malkkoeltanks.

Marc Wauters

Henri Caronstraat 23 -1560Hoeilaart

Airconditioning: Daikin - Vloerverwarming met warmtepomp: Altherma van Daikin - Ventilatie en balansventilatie: Vallox - Elektriciteit en domotica: b-logicx - Verkoop van huishoudapparaten en keukengerei met eigen hersteldienst

Koel En Elektrotechniek Manu

Teniersstraat(david) 40 -1800Vilvoorde

Koel- en Elektrotechniek Manu is gespecialiseerd in alle koel- en elektrotoepassingen, zowel voor horeca, commerciële als voor de industriële toepassingen. Wij zijn tevens officiële dealer van Daikin, Scotsman, Wessamat, Isocab, Elektrolux, Fujitsu e

Imb

Posthoornstraat 11 -2800Mechelen

IMB is de grootste speciaalzaak voor kantoor- en schoolbenodigdheden in Mechelen en heeft hierin reeds met 3 generaties een ruime ervaring opgebouwd. Ons totaalassortiment willen wij zo dicht mogelijk bij u brengen.

Aerzen Belgium

Arthur De Coninckstraat 11 -3070Kortenberg

Sinds 1864 heeft AERZEN hoogpresterende machines ontwikkeld voor de industrie. We zijn gegroeid tot een wereldwijde speler, die wereldwijd betrouwbare, hoogpresterende en energie-efficiënte blowers en schroefcompressoren levert.

Augustus

Mechelseweg 424 -1880Kapelle-op-den-bos

Augustus bvba is de specialist in airconditioning, zonne-energie, warmtepompen, ventilatie en consultancy.