U zocht op: dakbedekking kopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Marisco

Raoul Grégoirplein 5 -2100Antwerpen

B.e. Sanitair En Verwarming

Zavelheide(hrt) 7b -2200Herentals

De warmteverliesberekeningen worden door ons persoonlijk uitgevoerd. Vloerverwarming blijft nog steeds onze specialiteit, naast de standaard verwarmingsinstallaties met radiatoren. Als gehabiliteerd aardgasinstallateur (Cerga ?) zijn wij ...

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Artifo

Hoge Haar 105 -2970Schilde

Zelfdakstore Herentals

Vennen 38 -2200Herentals

Bij Zelfdakstore in Eke of Herentals kan je terecht voor EPDM- dakbedekking. Kopen kan je heel eenvoudig door onze offertetool in te vullen.

Cobalt Blue Invest

Bredabaan 859 -2930Brasschaat

Rasenberg rietdekkers bvba. Specialist in het plaatsen en onderhouden van rieten daken Rasenberg Rietdekkers bvba. Rasenberg,riet,rieten daken,riet daken,rieten dak,carports,theehuisje,theehuisjes,carport,goedkoop,goedkoopste,prieel,voliere,wuustweze

Spearpoint

Bergsken 7 -2310Rijkevorsel

Wij renoveren uw dak aan de hoogste kwaliteit, binnen uw budget.On Time.In Budget.