U zocht op: dakbedekking plat dak

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Dural Bouwgroep

Ledeganckkaai 1 -2000Antwerpen 1

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Apers En Partners

Pierre Van Den Eedenstraat 44 -2660Antwerpen

Apers en Partners is, met meer dan 30 jaar ervaring in huis, dè referentie in oplossingen voor dak- & gevelbekleding, zowel voor renovatie, nieuwbouw als industriebouw.

Plastiek Van Wauwe

Oude Bosuilbaan 43 -2100Deurne (antwerpen)

Plastiek Van Wauwe, gevestigd te Deurne en Lubbeek, is reeds meer dan 50 jaar specialist in kunststof materialen voor bouw en industrie. Met een uitgebreid en continu vernieuwend productgamma bouwt Plastiek Van Wauwe aan een langdurig partnership...

Absan

Jules Bilmeyerstraat 46 -2600Antwerpen

Gvt Daksystemen

Nieuwe Donk 44 -2100Antwerpen

Met meer dan 15 jaar ervaring, beantwoorden we al uw vragen over dakbedekkingen en gevelrenovaties. En leveren we altijd het beste werk af.