U zocht op: dampkappen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Deforce

Godshuislaan 19 -8800Roeselare

Perneel

Stijn Streuvelsstraat 14 -8870Izegem

Bossuyt Grootkeuken

Noordlaan 19 -8520Kuurne

Bossuyt Grootkeukens ontwerpt en realiseert professionele keuken- en self-service installaties op maat. Wij willen voor uw professionele keuken, bar en/of self-service installatie een gepersonaliseerde oplossing bieden met een totaalaanpak.

Bury

Noordlaan 6 -8520Kuurne

Novy

Noordlaan 6 -8520Kuurne

Novy, de Belgische fabrikant van dampkappen, staat al meer dan 40 jaar bekend om zijn zeer stille dampkappen. De unieke combinatie van randafzuiging en geluiddemping garandeert efficiënte en stille afzuiging.

A.d.r. Cleaning

Papegaaistraat 5 -9870Zulte

De specialiteit van ADR Cleaning uit Zulte is industriële reiniging van sanitair, dampkappen, ventilatie en ontstoffingwerken

C@plan

Doorniksestraat(kor) 2 -8500Kortrijk

Als fabrikant van inox maatwerk maken wij onder meer inox meubilair voor grootkeukens. Vloergoten zijn onontbeerlijk in een grootkeuken. Om in optimale omstandigheden te kunnen werken moet iedere grootkeuken voorzien zijn van een goed ...

Polar Experts

Schoolstraat 37 -8750Zwevezele

Wij installeren, onderhouden en repareren zowel airco als koel -en vriesinstallaties, voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

M.d.r. Facility Management

Papegaaistraat 3 -9870Zulte

De specialiteit van ADR Cleaning uit Zulte is industriële reiniging van sanitair, dampkappen, ventilatie en ontstoffingwerken.