U zocht op: de zee

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Mobielehuizen

Turnhoutsebaan 432 -2970Schilde

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Door afgewerkte huizen aan te bieden, met evenwaardige eigenschappen aan traditioneel gebouwde huizen, nemen wij die last weg.

Bcd Travel

Posthoflei 3 -2600Berchem (antwerpen)

BCD Travel helpt organisaties om hun reisbudgetten op de meest effectieve manier in te zetten. Dit betekent concreet: zorgen dat reizigers veilig kunnen reizen, onderweg productief kunnen zijn en de juiste keuzes maken.

Silver Victory

Sionkloosterlaan 4 -2930Brasschaat

Cbox Containers Belgium

Heizegemweg 12 -2030Antwerp, Belgium

CBOX Containers verhuurt en verkoopt een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte containers. De containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en als accommodatie.

Logimarine

Roderveldlaan 3 -2600Antwerpen

Bettens De Cocker Van Hemelen Advocaten

Rijnkaai 37 -2000Antwerpen 1

Paul Bettens, Yves De Cocker en Wim Van Hemelen delen een fascinatie voor de maritieme wereld en het transport. Deze gemeenschappelijke passie leidde in juli 2005 tot de oprichting van Bettens De Cocker Van Hemelen. Hun jarenlange praktijkervaring en

Klaas Puul Belgià<

Schoonmansveld 26 -2870Puurs

Klaas Puul BV is al meer dan 45 jaar één van de meest toonaangevende leveranciers van garnalen. Wij beheren het hele productie- en verwerkingsproces; vanaf het moment dat de garnalen uit zee worden gehaald tot aan de levering bij de klant.

Fiege

Goteborgweg 2 -2030Antwerpen

Fiege is de pionier op het gebied van contractlogistiek.En dit omvat meer dan enkel de voorziening van flexibele supply chain-diensten voor de waardeketen.

De Velden

De Gerlachekaai 20 -2000Antwerpen

Digital Impact

Britselei 62 -2000Antwerpen 1

Onze diensten: Van de ontwikkeling van uw huisstijl en grafische ontwerpen tot en met hosting, webdesign & development, CMS (Content Management System), ASP en .Net webapplicaties, SEO (Zoekmachine optimalisatie) en Internet Mark

Helaxa

Belcrownlaan 5-7 -2100Deurne (antwerpen)

Bergen Systems

Bredabaan 544 -2930Brasschaat

A.b. Deluxe

Handelsstraat 29 -2570Duffel

Vdm Service

Ryenlanddreef 43 -2170Antwerpen

Ontdek tijdens uw boottocht de tweede grootste wereldhaven van Europa aan boord van de SPRING. In enkele uren maakt u kennis met de enorme activiteiten zoals laden en lossen van zee- en binnenschepen, de werking van de sluizen, enz