U zocht op: decoratie interieur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ter Poel

Reek(bor) 79 -2880Bornem

Ter Poel Interieur geeft u interieuradvies voor uw interieur inrichting. Wij staan garant voor perfecte interieur inrichting, interieur renovatie en raamdecoratie door ervaren en gedreven vaklui.

Aristide

Nachtegaalstraat 109 -2550Kontich

Aristide is sinds 1979 actief als distributeur van hoogwaardige meubelstoffen en decoratiestoffen. Aristide heeft zijn sterke nationale en internationale marktpositie weten te behouden door eigentijdse en innovatieve collecties op de markt te brenge

Ambius

Ingberthoeveweg 17 -2630Aartselaar

We creëren voor onze klanten omgevingen waarin alle vijf de zintuigen gestimuleerd worden: gezicht, gehoor, tastzin, smaak en reuk. Overdadig groeiend gebladerte, verbluffend mooie kunst en op de achtergrond het rustgevende geluid van druppelend...

Woondecoratie De Wilde

St. Antoniusstraat 22 -9240Zele

Overige werkzaamheden afwerking van gebouwen | schilderen

Bitracons

Frans Kusterslaan 15 -2650Edegem

Bitracons heeft altijd die uitzonderlijke oplossing om uw inrichting uniek te maken.

R&d Interieur - Projects & Design

Eikstraat 89 -9300Aalst

Het verhaal van DVDM Totaalinterieur begon 25 jaar geleden met het tekenen van plannen en uitvoeren van kleine renovaties. Dit vormde meteen de grootste uitdaging, want creatief zijn binnen limieten is niet voor iedereen weggelegd. Totaalinrichting.

Schilderwerken Tony Baert

Zonneke 5 -9220Hamme (vl.)

Baert Tony te Hamme is onder andere gespecialiseerd in het kwalitatief renoveren van gevels, algemene buitenschilderwerken, het herstellen van oude bepleisteringen en het behandelen van houtrot.