U zocht op: decoratie interieur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Temsed

Nederwijk-oost 271 -9400Ninove

Opgericht in 1980 en geëvolueerd naar een speciaalzaak met persoonlijk advies voor producten inzake bouwen, verbouwen en interieurdecoratie.

Matthijs En Co

Appelterre-dorp(app) 20 -9400Ninove

Matthijs & Co voor wie enkel het beste goed genoeg is op het gebied van schilderwerken, interieur en decoratie. Matthijs en Co - Interieur matthijs, co, stafwerken, schilderen, schilderwerken, behang, design, cooking, living, working, keuken, kantoor

Savat Mike En Co

Bedrijvenlaan 16 -9080Lochristi

Wij specialiseren ons reeds meer dan 20 jaar in de fabricatie van meubelen en interieurinrichtingen op maat. U kan bij ons terecht voor keukens, badkamers, wandkasten en dressings, bureel en winkelinrichtingen.

Bfactor

Karnemelkstraat 1 -9551Ressegem

BFactor begeleidt je bij het volledige traject van ontwerp tot interieurinrichting. Dat doen we met veel passie, enthousiasme en aandacht. Als interieurontwerpster en interieurstylist gaat Barbara op zoek naar de beste oplossingen.

Aquarella

Haenhoutstraat 147 -9070Destelbergen

Alle groenvoorziening voor bedrijven, overheid en zorgsector. Specialist interieurbeplanting en hydrocultuurplanten. Gratis analyse en advies voor alle groenvoorziening in de werkomgeving. Verkoop, verhuur en verzorging van bloemen en planten...

Rent-a-plant

Molenweidestraat 24 -9070Heusden

lange termijn verhuur van planten (blijvende beplanting) in kantoren, winkels, shoppingcentra, horeca, privé en anderzijds korte termijn verhuur van planten voor beurzen, recepties en evenementen voor een kortere periode.

Woondecoratie De Wilde

St. Antoniusstraat 22 -9240Zele

Overige werkzaamheden afwerking van gebouwen | schilderen

Lichtadvies

Geraardsbergsestraat 56 -9400Ninove

Binnenhuisarchitecte Anja De Mil. Lichtstudie, lichtplanning, uitvoering, lampen voor de installateur en de particulier.

R&d Interieur - Projects & Design

Eikstraat 89 -9300Aalst

Het verhaal van DVDM Totaalinterieur begon 25 jaar geleden met het tekenen van plannen en uitvoeren van kleine renovaties. Dit vormde meteen de grootste uitdaging, want creatief zijn binnen limieten is niet voor iedereen weggelegd. Totaalinrichting.

Nilsen

Antwerpsesteenweg 651 -9040Gent

Colora is dé verfwinkel voor kwalitatieve verf en toebehoren, professioneel advies en een heleboel inspiratie. Technisch advies en verhuur van machines. Zonnewering en raamdecoratie.

Botelberge Garden Gallery

Brusselsesteenweg 191 -9090Melle

Botelberge Garden Gallery is reeds decenia gespecialiseerd in vergroening en verbloeming van kantoorruimtes. Dé “one stop shop” voor al uw planten, bloemen en aanverwante decoraties!

Schilderwerken Tony Baert

Zonneke 5 -9220Hamme (vl.)

Baert Tony te Hamme is onder andere gespecialiseerd in het kwalitatief renoveren van gevels, algemene buitenschilderwerken, het herstellen van oude bepleisteringen en het behandelen van houtrot.

House & Garden

Zuiderdijk 25 -9230Wetteren

Bij House & Garden hebben we een passie voor meubelen en decoratie en dit al meer dan 20 jaar. Met veel zorg en toewijding kiezen we nauwkeurig elk meubel- en decoratiestuk uit voor onze klanten.