U zocht op: decoratie interieur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vervaeke

Eekhoutstraat 45 -8755Ruiselede

Windschermen voor het dichtmaken van loodsen, hallen en andere constructies tegen wind, tocht, vogels of regen. Zowel vast, demonteerbaar, oprolbaar. Specialist in Akoestische Panelen

Rent-a-plant

Molenweidestraat 24 -9070Heusden

lange termijn verhuur van planten (blijvende beplanting) in kantoren, winkels, shoppingcentra, horeca, privé en anderzijds korte termijn verhuur van planten voor beurzen, recepties en evenementen voor een kortere periode.

Lou And Friends

Overzet 20 -9000Gent

Onze stickers zijn zelfklevende decoraties, vervaardigd in vinyl van de beste kwaliteit. Heel gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen op alle effen ondergronden, een eenvoudige manier om uw interieur een unieke sfeer te geven.

Mobi-decor

Beekstraat 55 -9031Gent

Mobi Decor is uw specialist in schilder- en decoratiewerken, maar ook voor allerhande gevelwerken bent u bij ons aan het juiste adres.

Ars

Populierkensweg 2 -9890Gavere

Warning: require(/www/htdocs/lib/stdlib.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/arslochristi/default_www/application.php on line 39 Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/www/h

Nilsen

Antwerpsesteenweg 651 -9040Gent

Colora is dé verfwinkel voor kwalitatieve verf en toebehoren, professioneel advies en een heleboel inspiratie. Technisch advies en verhuur van machines. Zonnewering en raamdecoratie.

Botelberge Garden Gallery

Brusselsesteenweg 191 -9090Melle

Botelberge Garden Gallery is reeds decenia gespecialiseerd in vergroening en verbloeming van kantoorruimtes. Dé “one stop shop” voor al uw planten, bloemen en aanverwante decoraties!

Decotora

Ommegangstraat 33 -9800Deinze

Ons bedrijf startte na de oorlog met een schildersbedrijf, die na 3 generatie nog steeds u de fijne afwerking biedt van de schilderskunst. Steeds gaan wij u adviseren hoe u best u interieur bekleed en welke materialen voor u in gebruik de beste lijken.

House & Garden

Zuiderdijk 25 -9230Wetteren

Bij House & Garden hebben we een passie voor meubelen en decoratie en dit al meer dan 20 jaar. Met veel zorg en toewijding kiezen we nauwkeurig elk meubel- en decoratiestuk uit voor onze klanten.

De Roo Nv

Markt 137 -9800Deinze

De Roo : interieur, verf, behang, decoratie, expo De Roo: interieur, verf, behang, decoratie, expo De Roo, de-roo, deroo, deinze, markt, verf, behang, gordijnen, interieur, decoratie, expo

Planbureau

Broekstraat 166 -9700Oudenaarde

Keukens Vossaert Interieur Vossaert: Keukens - Interieur keuken,vossaert,interieur,oudenaarde,belgie,maat,meubel,meubilair,keukens,badkamer,slaapkamer,winkel,inrichting,apotheek,kantoor,interieur,kast,decoratie,belgie,belgium