U zocht op: decoratie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


F.i.m. Deco

Koekelberglaan 36 -1082Sint-agatha-berchem

Temsed

Nederwijk-oost 271 -9400Ninove

Opgericht in 1980 en geëvolueerd naar een speciaalzaak met persoonlijk advies voor producten inzake bouwen, verbouwen en interieurdecoratie.

Advotex

De Vlaamse Staak 2 -1745Opwijk

Deurmatten, autotapijten, badsets, tapijten aan de rol, tapijtvloertegels, kunstgras aan de rol, rubber aan de rol, gronddoek, antwiworteldoek, schaduwdoek, geotextiel, vijverbeschermende folie, kunstgras, decoratietapijt.

Diline Soft

Kruisveldstraat(den) 55 -9400Ninove

Matthijs En Co

Appelterre-dorp(app) 20 -9400Ninove

Matthijs & Co voor wie enkel het beste goed genoeg is op het gebied van schilderwerken, interieur en decoratie. Matthijs en Co - Interieur matthijs, co, stafwerken, schilderen, schilderwerken, behang, design, cooking, living, working, keuken, kantoor

Pol Mot

Brakelsesteenweg 78 -9400Ninove

Polyvalentie als schildersbedrijf is ons stokpaardje. Wij tellen een 18-tal full-time werknemers. De polyvalentie is een sterke troef ten opzichte van de concurrentie zorgt ook voor voldoende variatie voor het personeel.

Green Concept & Services

Soldatenstraat 84 -1082Sint-agatha-berchem

De natuurlijke kracht van gezond werken. Verhuur - verkoop en onderhoud van planten in kantoren. Leveren van fruitmanden.

Jolie

Oudenaardsesteenweg 610 -9420Erpe-mere

Jolie heeft een uitgebreid wijnaanbod. Wij verzorgen alle feesten, evenementen van A tot Z en wij verhuren alle materialen aan de scherpste prijzen. Van kleine feestjes tot grote VIP-arrangementen organiseren wij voor u of uw bedrijf.

Bfactor

Karnemelkstraat 1 -9551Ressegem

BFactor begeleidt je bij het volledige traject van ontwerp tot interieurinrichting. Dat doen we met veel passie, enthousiasme en aandacht. Als interieurontwerpster en interieurstylist gaat Barbara op zoek naar de beste oplossingen.