U zocht op: decoratie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tapigros

Mechelsesteenweg 279 -1800Vilvoorde

Interieuradvies is, in tegenstelling tot het cliché, meer dan alleen een paar kleuren combineren. Geen enkele smaak is dezelfde en geen enkel huis is identiek.

Poweredblinds

Ikaroslaan 21 -1930Zaventem

PoweredBlinds is marktleider in elektrische raamdecoratie op maat. Op batterijen, netstroom en zonne-energie. Gratis Proefstaal ✓ Verkrijgbaar vanaf € 159,-

Hemelaers

Blandenstraat 75 -3053Oud-heverlee

Wij zijn een modern schildersbedrijf voor professionele schilderwerken. Daarnaast kan u bij ons terecht voor het behangen met kwaliteitsvol behangpapier, het plaatsen van vloerbekleding en raamdecoratie. atractivo | schilderwerk

Mertens

Hollestraat 22 -2220Heist-op-den-berg

Al 3 generaties behoren vakmanschap en mooi stijlvol werk tot de sterkste troeven van Mertens Schilderwerken. Dankzij onze ervaring garanderen we altijd de juiste aanpak voor zowel grote als kleine schilder- en decoratiewerken.

Vink

Industriepark 7 -2220Heist-op-den-berg

Vink levert het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle andere toepassingen van kunststof halffabrikaten. Hierdoor is Vink uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van België.

Rds

Rijweg 91 -3020Herent

RDS staat voor renoveren, decoreren en schilderen.Bij RDS garanderen we kwaliteit, uitgevoerd door een professioneel team dat kan bogen op ruim dertig jaar ervaring.

Candycard

Hellegatstraat 4 -2590Berlaar

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Fleurop Interflora

Hoge Wei 1 -1930Zaventem

Voor elke gelegenheid is er wel een gepast boeket of bloemstuk: opening, productintroductie, jubileum, geboorte, een grote deal die afgesloten werd, enz...

Thiry Paints

Brusselsesteenweg 10 -3020Herent

Uw specialist in verf, behang, vloer en raamdecoratie.

Budget Meubelen

Industriepark 32 -2235Hulshout

BUDGET MEUBELEN & Interieur is een familiebedrijf van 3500 m? en bestaat bijna 15 jaar. We zijn omringd door een professioneel team die U graag helpt in uw keuze voor een nieuw interieur. Decoratie en toebehoren.