U zocht op: decoratie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hemelaers

Blandenstraat 75 -3053Oud-heverlee

Wij zijn een modern schildersbedrijf voor professionele schilderwerken. Daarnaast kan u bij ons terecht voor het behangen met kwaliteitsvol behangpapier, het plaatsen van vloerbekleding en raamdecoratie. atractivo | schilderwerk

Mertens

Hollestraat 22 -2220Heist-op-den-berg

Al 3 generaties behoren vakmanschap en mooi stijlvol werk tot de sterkste troeven van Mertens Schilderwerken. Dankzij onze ervaring garanderen we altijd de juiste aanpak voor zowel grote als kleine schilder- en decoratiewerken.

Vink

Industriepark 7 -2220Heist-op-den-berg

Vink levert het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle andere toepassingen van kunststof halffabrikaten. Hierdoor is Vink uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van België.

Festival Shop

Diestsestraat(s) 105 -3270Scherpenheuvel-zichem

Festivalshop. Kostuums en feestartikelen. Het leven is een feest! Je moet het alleen zelf versieren en inkleden met slingers en ballonnen.

Rds

Rijweg 91 -3020Herent

RDS staat voor renoveren, decoreren en schilderen.Bij RDS garanderen we kwaliteit, uitgevoerd door een professioneel team dat kan bogen op ruim dertig jaar ervaring.

Thiry Paints

Brusselsesteenweg 10 -3020Herent

Uw specialist in verf, behang, vloer en raamdecoratie.

Budget Meubelen

Industriepark 32 -2235Hulshout

BUDGET MEUBELEN & Interieur is een familiebedrijf van 3500 m? en bestaat bijna 15 jaar. We zijn omringd door een professioneel team die U graag helpt in uw keuze voor een nieuw interieur. Decoratie en toebehoren.