U zocht op: depannage ventilatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec verzorgt het volledig onderhoud,installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Bondec is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

De Wit Luc Sanitair-verwarming

Kerklaan 19 A -1830Machelen

Luc De Wit begon in 1975 met een eenmanszaak voor verwarming en sanitair. Intussen is het bedrijf flink gegroeid zodat het nu uw ideale partner is voor sanitair en centrale verwarming. Bovendien hebben we onze eigen technische dienst

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Electriciteitswerken Piessens

Houtheide 20 -3150Haacht

U kan bij ons terecht voor zowel nieuwe installaties, renovatiewerken als herstellingen en dit tegen de beste tarieven en met een perfecte afwerking. Tevreden klanten zijn voor ons van primordiaal belang

Diverso

Bredestraat 125 -2620Hemiksem

Onderhoud, depannage en modernisatie van alle elektrische en hydraulische liften.Gespecialiseerd in aanpassing volgens nieuw koninklijk besluit.

Ac Services

Halmrodelaan 2 -2640Mortsel

Een aangenaam klimaat voor uw woning of bedrijf?Gespecialiseerde airco plaatsingen in Antwerpen en omgeving.

Vls Verwarming

Zwaluwenlaan 7 -2560Nijlen

Als specialist in verwarming en sanitair profileren wij ons zowel op de particuliere, industri?le als openbare markt