U zocht op: detectoren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Belsec

Wolfsbos 5 -2400Mol

Belsec is leider in beveiliging voor particulieren en bedrijven. Sinds 1975 zorgen onze professionele medewerkers overal in België voor een uitmuntende beveiliging van uw huis, werf of bedrijfsgebouwen. Want uw veiligheid is onze zorg.

Ansul

Industrialaan 35 -1702Groot-bijgaarden

Ansul is sinds 1947 de expert in brandbeveiliging.Onze diensten bedienen jaarlijks meer dan 40.000 klanten in België.

Techno Automotive Equipment

Z.1 Research Park 250 -1731Zellik

TAE (Techno Automotive Equipment) is leverancier van garage uitrusting en garage materiaal gaande van hefbruggen, bandenmachines, wielbalancers, remmentestbanken tot eveneens totale garage inrichting met oliedistributie uitlaatgasafzuiging.

Vme Service & Engineering

Weynesbaan 144 -2820Bonheiden

VME, Service & Engineering is als vertegenwoordiger van verschillende fabrikanten en met een rijke ervaring in automatisatie en integratie, uitgegroeid tot een volwaardige partner in het automatiseren van verpakking? en doseersystemen.

Profalco

Roggebos 4 -2920Kalmthout

Wij zijn een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring in de beveiligingssector. Onze specialisatie is uw woning bedrijf volledig te beveiligen naar uw wensen. Bij ons kunt u dan ook terecht voor een totaalpakket aan beveiligingen

Roosjen

Asiadok-oostkaai 28-29 -2030Antwerpen

Roosjen nv is een gespecialiseerd technisch bedrijf in Antwerpen Belgie en levert vele industriele toepassingen zoals metaaldetector, magneten, buizen, kleppen en flexibele slangen, u vindt bij ons alle voorkomende industriele toepassingen

Etablissements Louis Emond

O. Van Goidtsnovenlaan 92 -1190Vorst

Het familiebedrijf Emond is sinds 1955 uw expert in magnetisch en elektromagnetisch materiaal en magnetische uitrustingen.

Vsk Electronics

Venetielaan 39 -8530Harelbeke

VSK electronics, professionele partner in beveiliging. VSK electronics is al meer dan 30 jaar een toonaangevend bedrijf op gebied van automatische branddetectie, toegangscontrole, camerabewaking, inbraakdetectie en perimeterdetectie.

Raman

Koestraat 47 -9940Evergem

Residentie Bejaardentehuis Rusthuis Evergem Residentie Hof Ter Linden Residentie Bejaardentehuis Rusthuis Evergem

Niko

Industriepark-west 40 -9100Sint-niklaas

Bij Niko vinden ze dat iedereen recht heeft op een gebruiksvriendelijke elektrische installatie die comfort, controle en efficiëntie biedt.

Aseq

Boomsesteenweg 293 -2610Wilrijk (antwerpen)

Ondertussen groeide ons bedrijf uit tot een beveiligings onderneming met een aanzienlijk marktaandeel in:Camera beveiliging/Alarmsystemen/Toegangs controle/Brandbeveiliging/Video en parlofonieVandaag de dag bieden wij totaal oplossingen voor...

Stuvex International

Heiveldekens 8 -2550Kontich

U wilt uw installatie en arbeiders beschermen tegen stofexplosies en procesbranden? Zoek niet verder! Want de explosie-experts van StuvEx implementeren en onderhouden beveiligingssystemen tegen stofexplosies en brandbeveiliging in de procesindustrie.

Statamat

Finlandstraat 5a -9940Evergem

In onze ogen gaat brandveiligheid over het beveiligen van mensenlevens, en is het onze voornaamste opdracht een efficiënt en betaalbaar veiligheidssyteem te realiseren dat optimale garanties biedt zowel voor mensen als voor gebouw en inboedel.

Weighing & Inspection Belgium

Brielstraat 112 -9990Maldegem

Uw partner voor weging, dosering, checkweighing, metaaldetectie & röntgeninspectie. W&I biedt u een uitgebreid productenpakket voor de stortgoed- en recyclage- industrie, en de voedingsindustrie.

De Roeve Installations

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

Allrest - Meer

Europastraat 10 -2321Hoogstraten

Joostshop.com is dé meest complete webwinkel voor de bekleding, de optimalisatie en de verfraaiing van uw vrachtwagen. Gaande van cabinebekleding, en keukenapparatuur tot CB`s, truckhoorns & verlichting.

Lucka

Nassaustraat 15 -2000Antwerpen

Voor al uw producten ivm brandveiligheid kan u terecht bij Lucka N.V. Wij verzorgen uw volledige inrichting of specifieke noden op gebied van brandbeveiliging. Naast standaard blustoestellen installeren we ook branddeuren, noodsignalen en...

Domotric

Diestsesteenweg 139 -3210Linden

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog ...

Prosec Security Systems

Rooierweg 44 -3700Tongeren

Securityland kwam tot stand als een samenwerkingsverband tussen Alvem Security (opgericht in 1991) en Prosecurity (opgericht in 1999) en groeide uit tot een nationale speler op topniveau op het vlak van elektronische beveiliging.

Waasland Security

Anthonis De Jonghestraat 36 -9100Sint-niklaas

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen.

All Fire Security

ChaussÉe Du Risquons-tout 536 -7700Moeskroen

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoals inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties (brandblussers, ...).

Albrathi

Bevrijdingslaan 16 -9080Lochristi

Albrathi staat voor alarmsystemen, brandbeveiliging, Thienpont; de naam van de zaakvoerders die het bedrijf een tiental jaren geleden hebben opgericht.

Brabex

Augustijnslei 150 -2930Brasschaat

Je zoekt advies over de veiligheid van je thuis of je bedrijf ? Je wilt oplossingen op maat? Een samenwerking met Brabex start altijd met een persoonlijke aanpak.

Fire-proof

Generaal Lemanstraat 38 -2600Berchem

Fire-Proof is invoerder van BURNSTOP en verdeler van een breed gamma brandbeveiligingsproducten. U kan ons gamma op onze website bekijken httpwww.fire-proof.com. Ook voor advies inzake brandbeveiligingswerken kan u steeds bij ons

Ausloos Verpakkingstechniek

Everveld 23 -3200Aarschot

AUSLOOS Verpakkingstechniek levert sinds 1977 betrouwbare en flexibele verpakkingsmachines en klantgerichte oplossingen. Kwaliteit en dienstverlening is de basis van ons bedrijf en onze partners.

Promati

Chaussee De Wavre 362 362 -1390Grez-doiceau

PROMATI NV, opgericht in 1980 en pionier in de Benelux met de Belle Banne® bandschrapers, verdeelt heden ten dage een compleet productengamma voor bulk handling en verpakkingsindustrie.

Eti Partner

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

HVAC technieken, warmtepompen, airconditioning, klimatisatie, ventilatie, sanitair, verwarming

Kc Electronics

Kloosterstraat 135 -8210Veldegem

Crea Construct

Industrieweg 13 -3720Kortessem

Gw Security Group

Weg Naar Meeuwen 34 -3660Opglabbeek

GW Security Group bvba is een, door het Ministerie van Binnenlandse Zaken, erkende beveiligingsfirma. We zijn gestart met de bedoeling onze klanten te beveiligen naar alle wettelijke normen en plichten en dit alles aan een betaalbare prijs!

Overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Overtoom richt zich enkel tot bedrijven, diensten en vrije beroepen.

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

Hydroleaks

´tvlot 1 -2280Grobbendonk

Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van lekken in ondergrondse leidingen (zowel drinkwater, bluswater, industrieel water, vuil water als andere vloeibare stoffen).

Duotecno

Astridlaan 170 -8310Brugge

Duotecno heeft een zeer gebruiksvriendelijk domoticasysteem waarmee het comfort binnen uw woning op vele vlakken wordt verhoogd. Met domotica kunt u alle functies van uw woning bedienen: verlichting, elektrische toestellen, rolluiken, audio, video ..

Megamat Elektro

Statiestraat(den) 13 -8720Dentergem

Megamat elektro is een elektrisch installatiebedrijf uit Vlaanderen dat actief is op de markt sinds 1991.

Global Rent Verhuurcenter

Leuvensesteenweg 224 -3190Boortmeerbeek

Zowel professionelen als doe-het-zelvers kunnen bij GLOBAL RENT terechtom kleine en grote machines te huren. Met een verhuurgamma van méér dan 600 verschillende machines en toestellenvindt u beslist wat u nodig hebt.

Eurofeu

ChaussÉe De Tubize 479 -1420Braine-l'alleud

Verkoop en Onderhoud van brandblussers BENOR EN3Onderhoud, Verkoop en Installatie van brandhaspels EN671Rookmelders verkoop en installatieWaarschuwing en alarminstallatiesSignalisatie en evacuatieplannenOpleidingen brand

Benoit Elektronika

Lindestraat 59 -8790Waregem

Benoit Elektronika is reeds sedert 1976 een professionele beveiligingsinstallateur en gespecialiseerd in Inbraakbeveiliging, Brandbeveiliging, Camerabewaking, Buitenbeveiliging, Toegangscontrole, Personenbeveiliging & eigen R&D.

Desmidt Electronics

Kalvekeetdijk 215a -8300Knokke

Desmidt Electronics is reeds sedert 1973 een professionele beveiligingsinstallateur en gespecialiseerd in Inbraakbeveiliging, Brandbeveiliging, Camerabewaking, Buitenbeveiliging, Toegangscontrole, Personenbeveiliging & eigen R&D.

Muyshondt Electro Service

Lodderstraat(eik) 20 -2880Bornem

Sinds de oprichting zijn wij gegroeid tot een stevige organisatie waar u terecht kan voor de aankoop van elektrische toestellen, herstellingen, algemene elektriciteitswerken, beveiligingssystemen en computernetwerken.

Manutan

Industrielaan 30 -1740Ternat

Online verkoop van bedrijfs- en kantoormateriaal voor professionelen.

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Orakel

Veldenstraat 14 Bis -2470Retie

Polsbandjes, jetons, lanyards, badges, rugnummers, promotional products, drankbonnetjes, ... Wat je ook nodig hebt voor je evenement, je vindt het bij Orakel. Als producent verzekeren we je flexibiliteit, kwaliteit en een persoonlijke service.

Add - Apt

Bredabaan 859 -2930Brasschaat

AAS is leverancier van vaste en mobiele gasdetectie systemen, actief in de Benelux en Europa voor alle veiligheidstechnologieën.

All Security

Paalsteenstraat 4 -3500Hasselt

Gespecialiseerd in: inbraakderectie, branddetectie en snelblussers, toeganscontrolessystemen, camerabewaking.

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

Niscayah - Branch Diamant

Lange Herentalsestraat 62-70 -2018Antwerpen 7

In de hedendaagse bedrijfsvoering neemt elektronische beveiliging een steeds belangrijkere plaats in.Specifieke marktsegmenten vragen daarbij om specifieke maatregelen. Bent u op zoek naar een securityoplossing op maat van uw on

Niscayah Antwerpen

Bisschoppenhoflaan 533 -2100Deurne (antwerpen)

In de hedendaagse bedrijfsvoering neemt elektronische beveiliging een steeds belangrijkere plaats in.Specifieke marktsegmenten vragen daarbij om specifieke maatregelen. Bent u op zoek naar een securityoplossing op maat van uw on

Machineconstructie Leon Torfs

Bosstraat 46 -2861Onze-lieve-vrouw-waver

Torfs Engineering en Machineconstructie BVBA is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste inzichten en de modernste technieken op gebied van interne transportsystemen.

Varel Alarm

Veldstraat 111 -3500Hasselt

Varel Alarm biedt u alle typen van beveiligingssystemen om uw woning te beveiligen.De adviseurs van Varel Alarm onderscheiden zich door professionaliteit, vaak op basis van jarenlange ervaring binnen de beveiligingsbranche en door gedegen...

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Ades - Antwerp Data Electronic Systems

Bredabaan 209 -2930Brasschaat

Eén van de toonaangevende firma’s in beveiliging. Met 30 jaar grondige ervaring in het plaatsen van systemen in private woningen en bedrijven. Met een eigen onderhoudsteam en 24 op 24 uur service. Indien gewenst zorgen wij voor de aansluiting...

Stanley Security Solutions

Egide Walschaertsstraat 16 -2800Mechelen

In de hedendaagse bedrijfsvoering neemt elektronische beveiliging een steeds belangrijkere plaats in.Specifieke marktsegmenten vragen daarbij om specifieke maatregelen. Bent u op zoek naar een beveiligingsoplossing op maat van uw onderneming?...

Securitas Alert Services

Sint Lendriksborre 3 -1120Brussel 12

De onveiligheid aanpakken door een doeltreffend en nauw partnership met alle ondernemingen en particulieren. Betaalbare totaaloplossingen van hoge kwaliteit aanbieden inzake beveiliging aan alle potentiële klanten in Europa.

Algemene Brand Beveiligingssystemen

Staatsbaan(lub) 4c -3210Lubbeek

ABBS NV: uw partner inbrandbeveiliging met zijn vestigingenin België, Duitsland en Nederland.Wij leveren automatischeblusinstallaties zoals sprinkler-,gasblus-, schuimblus- enbranddetectieinstallaties.

Aannemingen Paeshuyse Jan En Zonen

Steenweg Op Ravels 227/229 -2360Oud-turnhout

Jan Paeshuyse, beveiligingsservice, alarmen, detectoren, sirenes, inbraakbeveiliging, preventie, inbraak, inbraken, security Inbraakalarmen : Alarmen - detectoren - security - installateur - Paeshuyse - Jan

Van Roy Consulting

Schoonzichtlaan 36 -3020Herent

web, webhosting, webdesign, hosting, design, templates, template, mallen, vrc-templates, security, alarm, inbraak, intrusion, toegang, toegangscontrole, access control, doe het zelf, beveiliging, camera, cctv, brand, detectoren, magneetcontact, siren

Aquaflam

Nijverheidslaan 62 -8540Deerlijk

Sedert tientallen jaren biedt Aquaflam totaaloplossingen aan in brandbeveiliging. Ons uitgebreid gamma omvat o.m. brandblusapparaten, haspels, slangen, hydranten, detectiesystemen, automatische blussystemen, sprinklerpompsystemen en tal van...

Cebeo

Eugene Bekaertlaan 63 -8790Waregem

Cebeo is als groothandel in alle elektrisch materiaal de schakel tussen de fabrikant en de professionele elektro-installateur en de industrie. Cebeo biedt u producten en technische oplossingen voor de woningbouw, niet-woningbouw en de industrie.

Jeba Safety Solutions

Heirweg 50 -9506Geraardsbergen

JeBa Safety Solutions verzorgt de verhuur, verkoop & plaatsing van brandblussers, detectoren, vuurdekens, pictogrammen ...Bezoek onze website voor meer info of vraag vrijblijvend offerte via e-mail.

Rg Alarm Systems

Chrysantenlaan 1 -1840Londerzeel

RG Alarm Systems de specialist in het plaatsen van alarmsystemen in bestaande woningen. We zorgen voor de perfecte beveiliging voor privé en KMO.

Dvs Security

Varendonksesteenweg 85 -2230Herselt

Met doeltreffende brandbeveiligingssystemen van DVS Security voorkomt u hachelijke situaties. Wij stellen uw branddetectoren perfect af op uw ruimtes. Zodat u onmiddellijk een waarschuwing krijgt bij brand, maar nooit onnodig opschrikt.

A.b. En D.

Koestraat(kem) 7 -9190Stekene

Buyse Beveiliging

Oppemstraat 7 -1861Wolvertem

Onze producten zijn: alarmsystemen, camerabewaking, branddetectie, automatisatie poorten en hekken, toegangscontrole.

Entrec

Riyadhstraat 32 -2321Meer

ENTREC is DE specialist op gebied van Tevopharm (Bosch/Klöckner Packaging) flow-packmachines. Onze kernwaarden zijn: technisch innovatief, professioneel deskundig, prijstechnisch concurrerend, flexibel bij maatwerk, betrouwbaar bij afspraken ...

Hanson Security

Meensesteenweg(bis) 417 -8501Kortrijk