U zocht op: deuren kopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Pergoglass

Rijksweg 21 -2870Puurs

Pergoglass is trots, om, als eerste in België, het kaderloos glasgordijn voor te stellen. Dit is de ultieme oplossing om balkons, terrassen en pergola’s af te sluiten.

Winlock Systems

Weverslaan 32 -9160Lokeren

Winlock, met hoofdzetel te Lokeren, is reeds meer dan 10 jaar actief in de productie van industriële brandwerende poorten. Brandwerendheid is echter niet de enige eigenschap want elke Winlock poort doet ook dienst als functionele poort

Bel-gem

Duivenstraat (stg) 1 -9200Dendermonde

Opruimwerken

Vander Elst

Oostvaartdijk 42 -1850Grimbergen

VANDER ELST meer dan 25 jaar aanwezig op de markt biedt een compleet aanbod van innovatieve elektrotechnische producten van hoge kwaliteit.Gespecialiseerd in de verdeling van de elektrotechnische apparatuur via een netwerk van groothandelspartners

Debomat

Frank Van Dyckelaan 12 -9140Temse

Een toonaangevend bedrijf in productie en verkoop van logomatten, inkommatten, event matten, huishoudelijke matten en trapmatten. Bovendien zijn wij ook producent van curling op tapijt, een heel nieuwe sport in West-Europa.

Konstrukties W. Van Doorslaer

Koning Leopoldlaan 7b -2870Breendonk

wij fabriceren sinds 1977 ramen in kunststof en aluminium. Om kwalitatief een hoogstaand product te kunnen aanleveren beschikken wij over een uiterst gemoderniseerd machinepark.

Manutan

Industrielaan 30 -1740Ternat

Online verkoop van bedrijfs- en kantoormateriaal voor professionelen.

Alu P.v.c. Antoine

Bleregemstraat 130 -1790Affligem

Alu PVC Antoine in Affligem: al 30 jaar ramen en deuren volgens uw wensen en kleuren

Rittal Belgium

Industriezone E17 -9160Lokeren

Rittal is marktleider op vlak van productie en verdeling van behuizingen voor industriële en IT-toepassingen. Meer informatie via www.rittal.be of info@rittal.be.

Stefan Van Bogaert

Rupelmondestraat 80 -9150Bazel

Uw betrouwbare specialist voor rolluiken, vliegenwering, zonwering en veel meer, in het Waasland! U kiest voor kwaliteit, vakmanschap, service, duidelijke afspraken? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Robsan

Jules Moretuslei 378 -2610Wilrijk (antwerpen)

Met een oplossing van Slotenmakerij Rob in Wilrijk bent u letterlijk gerust: wij ontwerpen, maken en leveren de beste veiligheidsoplossingen. Voor uw deuren, ramen, en/of (garage)poorten. Onze slogan is niet voor niets ‘Rob doet alles op slot’

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Imb

Posthoornstraat 11 -2800Mechelen

IMB is de grootste speciaalzaak voor kantoor- en schoolbenodigdheden in Mechelen en heeft hierin reeds met 3 generaties een ruime ervaring opgebouwd. Ons totaalassortiment willen wij zo dicht mogelijk bij u brengen.

Caravans D´hondt

Koningin Astridlaan 80 -2550Kontich

woonchalets, huizen en stacaravans. Verdelers van Carnaby caravans. Vervoer van caravans.