U zocht op: deuren kopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Neven Ramen

Paalsesteenweg 266 -3583Paal

NEVEN ramen en deuren is opgericht door Jonatan Neven die zelf het bedrijf op dagelijkse basis coördineert. Zijn kennis, oog voor detail en oprechte bekommernis hebben vele huizen omgevormd tot een “thuis”.

De Kegel Interieur

Grotesteenweg 12 -2440Geel

Dubo binnendeuren is de specialist op gebied van deuren. Bent u op zoek naar klassieke of hedendaagse deuren. Wij hebben het voor u. Dubo Deuren || Dubo Portes || Dubo Doors -

Belsec

Wolfsbos 5 -2400Mol

Belsec is leider in beveiliging voor particulieren en bedrijven. Sinds 1975 zorgen onze professionele medewerkers overal in België voor een uitmuntende beveiliging van uw huis, werf of bedrijfsgebouwen. Want uw veiligheid is onze zorg.

Houtmarkt Beulen

Herkenrodesingel 85 -3500Hasselt

Beulen is een familiebedrijf van reeds 4 generaties. Als klant koopt u bij ons niet alleen kwaliteit. U krijgt er onze ervaring, knowhow en een spijkerharde tevredenheidsgarantie bovenop.

Pellens

Ambachtslaan 1 -3990Peer

PELLENS bv is een dynamisch familiebedrijf dat sinds 1988 gespecialiseerd is in buitenschrijnwerk in pvc (Schüco), hout, en aluminium (Blyweert & Internorm).

Sleurs Mortels En Gipsen

Siberiëstraat 14 -3900Pelt

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Daro

Antverpialaan 7 -2490Balen

Met onze jarenlange ervaring, doorgegeven van vader op zoon, ontwerpen en plaatsen wij veranda`s en pergola`s op maat naar ieders idee of wens.

Livarti Csb

Industriepark 3 -3290Diest

"35 Jaar uw professionele partner inmaatwerk". Ons gamma zonweringen voldoetaan de behoeften van de hedendaagsemarkttrends. Gesloten systemen metbeperkte afmetingen en tijdloos desig

Sleurs Mortsels En Gipsen

Centrum-zuid 2045 -3530Houthalen

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.