U zocht op: deurmatten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Atelier Passe Partout

Sint-katelijnestraat 41 -2800Mechelen

Schrijnwerk van hout of van kunststof | plaatsen van vloerbedekking

Merly

Oudenaardsesteenweg 253 -9420Erpe-mere

Verimpex Matting

Monnikenwerve 72 -8000Brugge

Esthetisch, technologisch en vooruitstrevend. Al 35 jaar ontwikkelt en produceert Verimpex matten voor binnen en buiten met een voorliefde voor vakmanschap en innovatie.

Di Legno Interiors

Troisdorflaan 18 -3600Genk

DI LEGNO geldt in de sector als dé pionier van het verouderen van parket. Di Legno | Welcome DI LEGNO, parket, verouderingstechniek, pionier, eikenhout, gerijpt karakter, grenzeloos inspirerend, eindeloos mooi, eiken vloeren, kasteelvloer, legpatron

Au Lit DŽor

Waterlose Steenweg 117 -1060Sint-gillis (bij-brussel)

Inter Care

Brugse Steenweg 199 -9990Maldegem

Specialist in de reiniging en renovatie van al uw vloeren, zowel voor oude als nieuwe vloeren.Van advies tot uitvoering voor tapijt, linoleum, PVC, rubber, parket, natuursteen, polybeton, Epoxy-en PU vloeren.

Advotex

De Vlaamse Staak 2 -1745Opwijk

Deurmatten, autotapijten, badsets, tapijten aan de rol, tapijtvloertegels, kunstgras aan de rol, rubber aan de rol, gronddoek, antwiworteldoek, schaduwdoek, geotextiel, vijverbeschermende folie, kunstgras, decoratietapijt.

Tapis Rent

Handelsstrasse 14 -4700Eupen

Tapis-Rent - Verleih und Unterhalt von Schmutzmatten - Eingangsmatten von Emco in Belgien Tapis-Rent - Verleih und Unterhalt von Schmutzmatten - Eingangsmatten von Emco in Belgien

E. Baillien

Industrielaan(m) 81 -3630Maasmechelen

De Firma Baillien staat garant voor uw volledige totaalinrichting, gaande van nieuwbouw tot renovatie.

Rosco

Oude Baan 3 -2800Mechelen

ROSCO is de specialist voor al uw systeemoplossingen, gaande van vloer- en wandbetegeling tot tapijten en parket, gelegen in Mechelen, België. Groothandel met 20 jaar ervaring in sector.

Mercuryflooring

Steenovenstraat 38 -8790Waregem

productie van deurmatten en lopers| textielveredeling

Salubris

Leon Bekaertlaan 32 -9880Aalter

De totaalleverancier voor alle schoonmaakoplossingen, professionele onderhoudsproducten en hygiënische papierwaren. Bij ons kunt u terecht voor al uw professionele onderhoudsproducten en- materialen.

Debomat

Frank Van Dyckelaan 12 -9140Temse

Een toonaangevend bedrijf in productie en verkoop van logomatten, inkommatten, event matten, huishoudelijke matten en trapmatten. Bovendien zijn wij ook producent van curling op tapijt, een heel nieuwe sport in West-Europa.

Babylon

Bogaardestraat 168d -9990Maldegem

Swijsen - Schepers

Kuringersteenweg 510 -3511Hasselt

Swijsen-Schepers is al meer dan 50 jaar dé interieurspecialist in Limburg

W & A Parket

Antwerpse Steenweg 148 -9080Lochristi

W&A Parket is een familiebedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen van massieve parketvloeren op traditionele wijze. PARKETVLOEREN W&A Parket. parketvloeren, Houten vloerbedekkingen, Plankenvloer

Bedking Ergopolis

Leuvensesteenweg 338 -3190Boortmeerbeek

Bedking Ergopolis - de echte specialist in ergonomisch zit-, lig- en slaapcomfort *Bedking Ergopolis - ergonomisch zit- en slaapcomfort Bedking, Ergopolis, bedking, sitoké, ergonomie, ergonomisch, zitcomfort, comfort, kinesitherapeut, kinesitherapie.

Aneca Services

Lieven Bauwensstraat 27 -8200Brugge

ANECA SERVICES nv is een dienstverlenend bedrijf. Bij ons kan je terecht voor de huur van allerhande matten, mops (zwabbers) voor de vloerreiniging en apparaten voor de hand- en toilethygiëne, alsook voor de reiniging van alle ameublement ...

Nine Senses

Turnhoutsebaan 225 -2970Schilde

Trudiplas

Slommerdonk 18 -9230Wetteren

Als innovatief bedrijf is Trudiplas gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor de bouw-, tuinbouw- en DIY-sector.

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

3m Belgium

Hermeslaan 7 -1831Machelen (brab.)

3M is een technologisch gediversifieerde onderneming die wereldwijd innovatieve oplossingen aan haar klanten biedt. 3M is actief in zeven verschillende markten en neemt er telkens een leidende positie in.

Manutan

Industrielaan 30 -1740Ternat

Online verkoop van bedrijfs- en kantoormateriaal voor professionelen.

Nirwana

De Bruynlaan 127 -2610Wilrijk

De naam Nirwana weerspiegelt onze klantbenadering: u in een rustige sfeer, zonder commerciële "windmakerij", op een onafhankelijke en neutrale wijze bijstaan en adviseren bij de aankoop van producten en oplossingen voor uw wel-zijn.

Diclya

Hector Plancquaertstraat(w.) 9 -9790Wortegem-petegem

Groothandel met prachtige creaties van deurmatten voor binnen en buiten gebruik. wij cobineren onze eigen opvallende dessins met de eigenschappen van absorberend en machine wasbaar. de perfecte zaken met een deurmat moet bezitten.

Otto Office (be)

Interleuvenlaan 62 -3001Leuven

OTTO Office is dé leverancier bij uitstek voor al uw kantoorartikelen en -meubelen. In onze webshop vindt u meer dan 35000 kantoorartikelen aan zeer scherpe prijzen, die u zowel online, telefonisch als per fax kan bestellen.

Vromats

Zwaaikomstraat 3 -8800Roeselare

Wasserij Ideale

Kapelsesteenweg 519 -2180Antwerpen

Home Ideale MATS&MOPS uw partner in dust control service Met Ideale heet u iedereen op een onberispelijke manier welkom. Een nette receptie, een schone winkelvloer ... AIs bedrijf of handelszaak heet u iedereen die bij u over de vloer komt, graag onb

Wooninrichting Gielissen

Peerderbaan 6 -3670Oudsbergen

Gielissen Wooninrichting is al meer dan 50 jaar actief op het gebied van binnenhuisinrichting, en helpt u graag bij het vinden van het interieur dat perfect bij u past! U kan bij ons terecht voor o.a. glasgordijnen, zonwering, behang en verf.

Global Wood

Frans Beirenslaan 263-265 -2150Borsbeek

Global Wood is ontstaan begin jaren 90 toen Peter van den Enden en Marjoleine Vermeulen zelf begonnen zijn met het plaatsen van Parketvloeren.