U zocht op: dienst na verkoop

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ipg Belgie

Woluwelaan 158 -1831Diegem

IPG benut het hele scala van contactcenter diensten. Door de juiste combinatie van mensen en technologie brengen we elk project tot een succesvol einde. We cre?ren unieke oplossingen voor unieke klanten.

Carswitch

Itterbeeksebaan 67 -1700Dilbeek

Carswitch is een professionele autohandelaar met meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop van alle merken tweedehands auto’s, ongeacht de staat of de technische controlestatus.

Aquasecurity

Industrielaan 20 -9300Aalst

Betrouwbare brandblusinstallaties. Eén aanspreekpunt voor uw automatische brandblussing : sprinkler – blusgas – blusschuim.

Lismont

Avenue Henri Zaman 16 -1480Sint-renelde

De firma Lismont heeft zich gedurende de jaren gespecialiseerd in projecten, ramencenters, CNC en traditionele machines voor de houtbewerking. Wij staan garant voor machines van topkwaliteit, een uitstekende know-how en een uitgebreide dienst na verkoop.

Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Sandenvendo Benelux

Antoon Van Osslaan 1 -1120Brussel 12

Met meer dan 75 jaar ervaring op de Vending markt staat SandenVendo Benelux garant vooreen uitgebreid assortiment verkoopautomaten voor frisdranken, warme dranken, voeding, brood,snacks, ijsjes en snoep. Daarnaast behoren ook betaalystemen en...

Alratec

Koning Albertstraat 2 -1760Roosdaal

Alratec is dé partner voor al uw buitenschrijnwerk : ramen, deuren en poorten. In aluminium, PVC of hout. Wij leveren maatwerk met een klassieke of eigentijdse vormgeving. Tevens garanderen wij de kwaliteit die u vraagt met respect voor uw budget.

Heli Service Belgium

Gaasbeeksesteenweg 140 -1500Halle

Heli service belgium heli service belgium guarantees you an excellent and efficient service both for maintenance and all helicopter operations. we are also available for consultancy on all matters related to helicopter heli service belgium, hsb, heli...

M.i.s. - Multiple Immo Services

Grondwetlaan 51-53 -1083Ganshoren

Bent U er ook van overtuigd dat schoonmaak niet onder de productieve noemer valt? Dan kunnen wij als gespecialiseerde schoonmakers zorgen voor een belangrijke meerwaarde. Immers, U weet net als wij, dat werknemers beter renderen in een goed ...

Maxi Cleaning

Lambroekstraat 9 -1930Zaventem

A.B. Maxi Cleaning heeft een stevige reputatie in de regio opgebouwd. Enerzijds dankzij de correcte service bij onze ruimdienst, ontstoppingsdienst en tankservices.

Urban Gardener

Waterleidingsstraat 73 -1050Elsene

So Easy

Rogierlaan 353 -1030Schaarbeek

Firenze

Slotlaan 99 -1200Sint-lambrechts-woluwe