U zocht op: dienst na verkoop

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecofest

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Ecofest vzw is in 2004 begonnen met een focus op duurzaamheid binnen de evenementensector

Hymatec

Industriestraat 6 B -2500Lier

Hymatec is graag uw partner bij de aankoop van kranen en containersystemen. Wij werken uitsluitend met de Scandinavische kwaliteitsmerken HIAB, LEEBUR en MULTILIFT. Uw kraan of andere hydraulische toepassing wordt met de grootste precisie ...

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Mobielehuizen

Turnhoutsebaan 432 -2970Schilde

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Door afgewerkte huizen aan te bieden, met evenwaardige eigenschappen aan traditioneel gebouwde huizen, nemen wij die last weg.

Xentrographics

Kasteleinsstraat 13 2 -9150Kruibeke

In ons iLABO voorzien wij in elke herstelling voor uw iPhone, iPod en iPad. Ongeacht of u uw toestel bij ons hebt aangekocht of niet staat er steeds één van onze medewerkers ter uwer beschikking. Onze professioneel opgeleide vakmensen verhelpen met..

Evlo

Industrieweg 21 -2630Aartselaar

VLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

L.t.b. Liften Dienst Na Verkoop

De Borrekensstraat 12 -2100Deurne (antwerpen)

Wie of wat is LTB dienst na verkoopOver LTBWordt geleid door dhr. L.Van Gansen.is sinds 01-01-1992 een voorbeeld van excellente service op gebied van onderhoud, depannages, renovatie en modernisatie van bestaande liften en dit

Vme Service & Engineering

Weynesbaan 144 -2820Bonheiden

VME, Service & Engineering is als vertegenwoordiger van verschillende fabrikanten en met een rijke ervaring in automatisatie en integratie, uitgegroeid tot een volwaardige partner in het automatiseren van verpakking? en doseersystemen.

Digital Impact

Britselei 62 -2000Antwerpen 1

Onze diensten: Van de ontwikkeling van uw huisstijl en grafische ontwerpen tot en met hosting, webdesign & development, CMS (Content Management System), ASP en .Net webapplicaties, SEO (Zoekmachine optimalisatie) en Internet Mark

Veltec

Starrenhoflaan 13 -2950Kapellen

Veltec Services is uw betrouwbare industriële dienstverlener. Zij biedt ondersteuning voor On Site Machining, reparatie van lekkages, monteren en demonteren van boutverbindingen, laseruitlijning, staalconstructies of werkplaatsactiviteiten

Stefan Van Bogaert

Rupelmondestraat 80 -9150Bazel

Uw betrouwbare specialist voor rolluiken, vliegenwering, zonwering en veel meer, in het Waasland! U kiest voor kwaliteit, vakmanschap, service, duidelijke afspraken? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Inter Clima

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Inter Clima nv uit Wilrijk (Antwerpen) is een vakkundige plaatser en hersteller van airco-installaties. Ons bedrijf heeft reeds jarenlang ervaring op het gebied van luchtbehandeling en airconditioning. Wij zijn verdeler van Sanyo, Daikin, enz.

B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Atelier 70

Kerkstraat 70 -2060Antwerpen

We plaatsen, verkopen en verhuren stellingen voor bouwprojecten.

Van Der Spiegel

Antwerpsesteenweg 283 -2950Kapellen (antwerpen)

Van Der Spiegel nv is een familiebedrijf in Brasschaat dat al veertig jaar bestaat. Na twintig jaar werd het bedrijf overgelaten van vader op zoon en vandaag kunt u nog steeds bij ons terecht voor een waaier aan diensten. Ons tel nr is: 0495/79 91 76

Hens Vervoer- En Containerbedrijf

Laurys Gewatstraat 73 -2560Nijlen

Wij vervoeren alle materialen in gans de Benelux aan de beste prijzen. Van het kleinste ritje tot het grootste transport...

T.p.a.-cleaning Service

Heistraat 47 -2610Wilrijk (antwerpen)

Een professioneel cleaning bedrijf actief in heel belgië voor bedrijven en particulieren. Wij leven uitstekende prijzenkwaliteit en actieve kwaliteitscontrole.