U zocht op: diensten koeltechniek

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lec-energy Solutions

Reihagenstraat 15 -9200Dendermonde

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Sandenvendo Benelux

Antoon Van Osslaan 1 -1120Brussel 12

Met meer dan 75 jaar ervaring op de Vending markt staat SandenVendo Benelux garant vooreen uitgebreid assortiment verkoopautomaten voor frisdranken, warme dranken, voeding, brood,snacks, ijsjes en snoep. Daarnaast behoren ook betaalystemen en...

Vinci Facilities Belgium

Havenlaan 86 C -1000Brussel 1

Als belangrijke speler van Facility Management in België en in Europa, bieden wij alle of een deel van de diensten gebonden aan gebouwen en hun gebruikers, van het multi-technische onderhoud tot het geïntegreerde Facility Management.

Veolia Nv-sa

Poincarélaan 78-79 -1060Sint-gillis (bij-brussel)

Dalkia België verzekert alle nodige comfort en veiligheid door het beheer van uw non-core activiteiten, en een gegarandeerde toelevering van nutsvoorzieningen en fluïdum.

Tradest

Brugmannlaan 324 -1180Ukkel

Josa Delivery

Trawoollaan 7 -1830Machelen (brabant)

JOSA Delivery is de gespecialiseerde leveringsdienst van verse Groenten & Fruit aan horeca in Brussel. Zaakvoerders Joop Rosiers en zoon Maxim garanderen elke dag groenten en fruit van de beste kwaliteit want: kwaliteit wint zichzelf terug!

B&v Construct

Begijnenborrestraat 30 -1700Dilbeek

Rigias

Stationsstraat 56 -1730Asse

Bodystyling Asse: afslanken op een gezonde en natuurlijke manier

Spie Belgium

Rue Des Deux Gares 150 -1070Anderlecht

SPIE Benelux levert services en expertise op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en HVAC-techniek, energie, communicatienetwerken en spoorweginfrastructuur aan industriële, commerciële en institutionele klanten.

Jokri

Haachtsesteenweg 158 -1910Kampenhout

AIRCO / KOELTECHNIEK JOKRI BVBA, te Kampenhout is gespecialiseerd in leveren, plaatsen en dienst naverkoop van: Airconditioning, wijnkoeling, ventilatie, rookafzuiging, koelcellen, diepvriescellen,...

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Flco

Armand Huysmanslaan 233 -1050Elsene

The Keys Works

Kastanjedreef 32 -3090Overijse

Lerna

Klaarstraat 19 -1745Opwijk