U zocht op: dispensers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

Abc Expo

Langevelde 22 -1785Merchtem

Uw partner in draagbare standen & mobiele systemen voor beurzen of evenementen. Banners, Rollbanners, PopUp`s, Modulaire panelen,... van 1 tot 50m? of zelf meer... Wij hebben een eigen productie en ruime showroom.

Aqua Claro

Steenweg Op Blaasveld 72 -2801Heffen

Aqua Claro heeft als doel bij te dragen aan de levenskwaliteit van eenieder door de nodige systemen aan te bieden voor kwalitatief, gezond water. Wij bieden degelijke informatie, kwaliteitstoestellen en zijn klantvriendelijk.

Cws-boco Belux

Berchemstadionstraat 78 -2600Berchem (antwerpen)

CWS-boco bekleedt een leidende positie op de markt van sanitaire hygi?ne, Huur bv onze handdoekautomaten, zeepdispensers voor de sanitaire hygi?ne of wet floor mops.Wij staan in voor de bijkomende service en dienstverlening.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Dynamic Service

Samberstraat 61 -2060Antwerpen

verpakkingen , tafelaankleding , kledij ....

Vanas Engineering

Zwaluwbeek 3 -9120Melsele

Als specialist in magazijninrichting biedt Vanas Engineering diverse types rekken, semi-automatische opslagsystemen als verticale liftmachines of paternosterkasten, vending machines, software en logistieke software.

Valor Services Group

Klaarstraat 19 -1745Opwijk

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

D.r.d.

Wayenborgstraat 16 -2800Mechelen

Bij DRD vind je alle info in verband met DRD Reinigingsproducten uit Tildonk, gespecialiseerd inreinigingsproducten voor horeca en groothandel. Welkom op de website van DRD Reinigingsproducten!

Imb

Posthoornstraat 11 -2800Mechelen

IMB is de grootste speciaalzaak voor kantoor- en schoolbenodigdheden in Mechelen en heeft hierin reeds met 3 generaties een ruime ervaring opgebouwd. Ons totaalassortiment willen wij zo dicht mogelijk bij u brengen.

Sip-well

Technologielaan 3 -1840Londerzeel

ALLE watercooler types... en meer! Leveringen en plaatsingen in heel Belgi?. Reeds vanaf 1? per dag!

Elscolab

Hogenakkerhoekstraat 14 -9150Rupelmonde

Elscolab is niet zomaar een leverancier van toestellen en producten, maar is een partner op zoek naar een oplossing op uw vraag.Wij bieden naast het juiste materiaal ook de juiste kennis aan. Wij leveren: Viscositeitsmeters, Rheometers, enz

B&d Etiketten

Van Lissumstraat 97 -2100Deurne (antwerpen)

Etiketten barcode lezers en printers barcodes scanners zelfklevende etiketten zelfklevende memos barcodelabels garantielabels labels

Cleandeal

Luchthavenlei 7b -2100Antwerpen

Loopt u in uw schoonmaakorganisatie tegen uitdagingen aan waar geen kant-en-klare oplossing voor is?

Dymo

Industriepark-noord 30 -9100Sint-niklaas

DYMO is marktleider in identificatie- en labelsystemen en helpt u tijd te besparen, u efficiënter te organiseren of uw bedrijfsimago te verbeteren. Het uitgebreid gamma labelmakers en etikettenprinters biedt u hiervoor een waaier aan oplossingen

All Chemicals Research

Voshol 2 -9160Lokeren

Uw specialist in onderhoudsproducten en reinigingsproducten te Lokeren: Master in industrial cleaning products!

Adriaansen

Molenberglei 25 -2627Schelle

In todays world the quality and safety of liquids, fluids, oils and moistures become increasingly important. Therefore the packaging and accessories that contain, secure and handle this content is more than ever critical.