U zocht op: dispensers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Grohe

Leuvensesteenweg 369 -1930Zaventem

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Lancer Europe

Mechelsesteenweg 592 -1930Zaventem

Lancer Corporation - the leading manufacturer and marketer of beverage dispensing systems serving customer throughout the world. Lancer beverage dispensers, soft drink dispensers, forzen beverage dispensers, cappuccino dispensers, juice dispensers, b

Cosmetic And Cleaning Products

Nieuwlandlaan 107 -3200Aarschot

C&C verdeelt producten voor de sanitaire installaties. Op zoek naar een systeem voor het drogen van de handen na het toiletbezoek, of naar afvalbakken, luchtverfrissers, zeepverdelers, of andere aanverwante producten voor het sanitair?

Imb

Posthoornstraat 11 -2800Mechelen

IMB is de grootste speciaalzaak voor kantoor- en schoolbenodigdheden in Mechelen en heeft hierin reeds met 3 generaties een ruime ervaring opgebouwd. Ons totaalassortiment willen wij zo dicht mogelijk bij u brengen.

Eurotissue

Bollostraat 61 -3140Keerbergen

Eurotissue is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van disposables, hygiëne producten, reinigingsmiddelen, schoonmaakmaterialen en horeca producten.

Sca Hygiene Products

Culliganlaan 1 D -1831Diegem

Het merk Tork biedt een breed assortiment hygiëneproducten en diensten binnen het Away From Home-kanaal. Tork levert wereldwijd aan klanten in de sectoren gezondheidszorg, horeca, industrie en office. Tork is onderdeel van het SCA

Kores Nordic Belgium

Verbrande Brugsesteenweg 52 -1850Grimbergen

Kores, groothandelaar in printing supplies, papierrollen en kantoormateriaal, biedt onder het gamma “Kores”: compatibele toners en inktjetcartouchen, etikettten/labels en klein buromateriaal. Kwaliteit aan betaalbare prijzen!

Otto Office (be)

Interleuvenlaan 62 -3001Leuven

OTTO Office is dé leverancier bij uitstek voor al uw kantoorartikelen en -meubelen. In onze webshop vindt u meer dan 35000 kantoorartikelen aan zeer scherpe prijzen, die u zowel online, telefonisch als per fax kan bestellen.