U zocht op: distributie elektriciteit

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Edf Belgium

Markiesstraat 1 -1000Brussel

De groep EDF is via meerdere bedrijven aanwezig in België. EDF Belgium produceert elektriciteit en commercialiseert aardgas en elektriciteit voor Belgische bedrijven.

Elia System Operator

Keizerslaan 20 -1000Brussel

Elia is echter het enige bedrijf in België dat instaat voor de transmissie van elektriciteit, het onderhoud en de ontwikkeling van het hoogspanningsnet.

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Ores

Avenue Jean Monnet 2 -1348Louvain-la-neuve

ORES gère les réseaux de distribution d’électricité et de gaz naturel dans 198 communes. Nous veillons quotidiennement à l’approvisionnement en énergie de quelque 1,3 million de foyers et d’entreprises en Wallonie.

Sibelgas

Grote Markt Z/n -1800Vilvoorde

Electrabel is an European energy and energy services company, Benelux market leader and one of the leading companies in Europe. Its core business consists of sales and trading of electricity and natural gas, generation of electricity and netmanagemen

J.m.s. Racing

Victor Hugostraat 134 -1030Schaarbeek

Luminus

Pb 48000 -1000Brussel 1

SPE is een historisch groene energieproducent en beschikt over elektriciteitscentrales op aardgas, windmolenparken en waterkrachtcentrales op verschillende sites in Vlaanderen en Wallonië.

Edf Luminus

Rue Du Marquis 1 -1000Brussel

Door uw gas en elektriciteit in de handen van Luminus te leggen, krijgt u het energiebeheer zoals u het wilt. Rationeel, want u baseert zich op analyse, inzicht en controle. En optimaal, want u verbruikt en betaalt op maat van uw bedrijf.

Schneider Electric

Dieweg 3 -1180Ukkel

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Nederman

Bergensesteenweg 181 -1600Sint-pieters-leeuw

Nederman is een toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten in de sector van milieuvriendelijke technologieën. Wij zijn gespecialiseerd in industriële luchtfiltratie en recyclage-oplossingen.